Εξαφάνιση μητέρας στη Λέσβο: «Έπεσε το μωρό από το μπαλκόνι – Φοβήθηκα κι έφυγα»

Αστυνομία

Η μητέρα από τη Λέσβο που είχε εξαφανιστεί και τελικά επέστρεψε μόνη της στην οικογένεια της μίλησε στην εκπομπή “Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου για όσα συνέβησαν.

Οι συγγενείς της είχαν δηλώσει την εξαφάνισή της και η αστυνομία μαζί με όλο το χωριό, προσπαθούσαν να την εντοπίσουν, ώσπου μόνη της τα ξημερώματα αποφάσισε να γυρίσει πίσω στην οικογένεια και τα παιδιά της.

«Έπεσε το μωρό κάτω από το μπαλκόνι. Πήγα κατευθείαν κάτω στην πόρτα, πήρα το μωρό αγκαλίτσα. Έπλυνα τη μούρη του με το νερό. Μετά έβαλα betadine και έβαλα γάζα από πάνω. Κατευθείαν έφυγα. Δεν μπορούσα, έτρεμε ολόκληρο… φοβήθηκα. Βρήκα μια γυναίκα, μου έδινε ένα πιάτο φαΐ κι ένα μπουκάλι νερό(…)», είπε η μητέρα στο MEGA.

Το παιδάκι που είχε χτυπήσει στο μάτι και τα ζυγωματικά, εξετάστηκε από γιατρούς στο νοσοκομείο όπου το είχε μεταφέρει ο θείος του και πλέον βρίσκεται μαζί με τα άλλα δύο αδελφάκια του στο σπίτι του και υγιές.

«Μου είπε ότι όταν είδε το μωρό με τα αίματα και αυτά έπαθε σοκ, δεν ήξερε τι άλλο να κάνει κι έφυγε. Μου είπε, εννοείται και της είπα ότι κοίτα, το παιδί είναι εντάξει κι αυτή άρχισε να κλαίει. Έβαλε τα κλάματα, την πήρα αγκαλίτσα και έβαλε τα κλάματα. Ήθελε (η 4χρονη) να είναι με τη μάνα της κι ήθελε να απλώσει ρούχα με τη μάνα της, να τη βοηθήσει και το μωρό γλίστρησε και πήγε κάτω. Καλά είναι, δόξα τω Θεώ, μιλάει, περπατάει, τρώει».