Έξαλλος ο Παπανώτας για την κόντρα με τη Χριστοπούλου: «Εγώ είμαι δημοσιογράφος, αυτή έχει μοντελάδικο»

Νέα τηλεοπτική κόντρα ξέσπασε πριν από μερικές μέρες ανάμεσα στον Δημήτρη Παπανώτα και την Έλενα Χριστοπούλου, με τον πρώτο να επανέρχεται με νέες αιχμηρές δηλώσεις κατά της booker μοντέλων.

Μιλώντας στην κάμερα του «Open Weekend», ο Δημήτρης Παπανώτας είπε:

«Εγώ απλώς σχολίασα το ύφος της ανάρτησής της. Δεν καταλαβαίνω γιατί νιώθει κατατρεγμένη η κοπέλα, δικαίωμά της είναι και δεν έχω κανένα πρόβλημα. Κατ’ αρχάς, δεν είμαστε συνάδελφοι: εγώ είμαι δημοσιογράφος κι εκείνη κάνει δημόσιες σχέσεις και έχει μοντελάδικο. Δεν έχουν καμία σχέση οι δουλειές μας».

«Κακώς το παίρνει προσωπικά. Όταν κάνει επιτυχία το προϊόν που μανατζάρεις, λέγεσαι «καλός μάνατζερ». Καλό θα ήταν να μάθει η πιάτσα ότι οι απόψεις των δημοσιογράφων είναι για να βελτιώνονται και όχι για να λιθοβολούνται» είπε στη συνέχεια ο Δημήτρης Παπανώτας.

Η κόντρα Παπανώτα – Χριστοπούλου

Το βράδυ της Κυριακής 4 Ιουνίου, η booker μοντέλων έριξε τα «πυρά» της κατά του Δημήτρη Παπανώτα, με ένα story στο Instagram, γράοφντας ότι εκείνος εδώ και καιρό προσπαθεί να τη μειώσει μιλώντας άσχημα και απαξιωτικά για τη δουλειά της.

 «Ποτέ δεν λες το όνομά μου» – Η ανάρτηση Χριστοπούλου

«Πολύ καιρό τώρα προσπαθείς να με μειώσεις μιλάς για εμένα άσχημα που σχετικά για τη δουλειά μου χωρίς να έχεις ιδέα ποια είμαι τι κάνω και πως έχω παλέψει. 20 και χρόνια εργάζομαι χωρίς να ενοχλώ κανέναν χωρίς να ζητάω χαρές χωρίς να κάνω εκπτώσεις χωρίς να έχω δώσει δικαιώματα. Σταθερά χωρίς φανφάρες. Έχω δεχτεί πολλά χτυπήματα για πολλά όμως και τη δουλειά μου δεν θα επιτρέψω άλλα. Είμαι η Έλενα Χριστόπουλου για τίποτε δε λες το όνομά μου λες πάντα “αυτή η κυρία” με ειρωνεία… φτάνει! Εγώ πιστεύω στην προετοιμασία που συναντά την τύχη αρκεί να υπάρχει φως. Αυτή είμαι. Αν έχεις άλλη απορία μπορώ να σου την λύσω. Καλό βράδυ κύριε Δημήτρη Παπανώτα».

Αφορμή για το ξέσπασμα της Έλενας Χριστοπούλου, ήταν ένα σχόλιο του Δημήτρη Παπανώτα.

«Είμαστε στην εποχή που είναι μάνατζερ η κυρία αυτή πώς τη λένε… Δεν θυμάμαι καν. Και ο Μουρατίδης που είναι ο καραμάνατζερ…» είπε πρόσφατα στον «αέρα» με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή να λέει με χιούμορ ότι «θα ανοίξει νέος κύκλος».

Η αντίδραση Παπανώτα – «Το δακρύβρεχτο το διάβασες;»

Το πρωί της Δευτέρας, ο Δημήτρης Παπανώτας έριξε τα δικά του «καρφιά» μέσα από την εκπομπή «Happy Day», όπου και συμμετέχει.

 

Σχολιάζοντας με το υπόλοιπο πάνελ, τη συνέντευξη της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, η σχέση της οποίας με την Έλενα Χριστοπούλου είναι πολύ στενή, ο ίδιος έκανε αιχμηρά σχόλια,.

«Έχει και λόγο, δες σε αυτή τη συνέντευξη τι ωραία που μιλάει» είπε αρχικά για το μοντέλο και τότε, ο Κώστας Φραγκολιάς του απάντησε: «Δηλαδή σε σημείο που δεν χρειάζεται πια μάνατζερ, ε Δημήτρη μου;» και αμέσως άρχισαν να γελούν.

Παπανώτας-Χριστοπούλου:Μεγάλη κόντρα ανάμεσά τους – «Χουάνα η παρθένα,η Οδύσσεια μιας κατατρεγμένης»

Η Τίνα Μεσσαροπούλου είπε: «Τη μάνατζερ, πώς τη λένε; Θυμάσαι;»

«Χουάνα η παρθένα» απάντησε ειρωνικά ο Δημήτρης Παπανώτας.

Με τη σειρά της, η Σταματίνα Τσιμτσιλή σχολίασε: «Αφήστε την Έλενα Χριστοπούλου που μας βλέπει τα πρωινά, μην την τσαντίζετε».

«Το δακρύβρεχτο το διάβασες; Χουάνα η παρθένα, κανονικά. Η Οδύσσεια μιας κατατρεγμένης» συνέχισε ο Δημήτρης Παπανώτας.

«Δεν το είδα!» του είπε η παρουσιάστρια με τον ίδιο να απαντά στο ίδιο ύφος: «Χάνεις!».