Φαίη Σκορδά για Αυτοψία: «Το κάναμε στα μεσημεριανά πάρα πολλές φορές»

Ο Αντώνης Σρόιτερ έκανε πρεμιέρα με την Αυτοψία μέσα από τις φυλακές της Τρίπολης, εκεί όπου μεταξύ άλλων κρατούνται ο Πέτρος Φιλιππίδης και ο Δημήτρης Λιγνάδης. η εκπομπή προκάλεσε διάφορες αντιδράσεις στα social media, καθώς πολλοί μίλησαν για ωραιοποίηση των συνθηκών κράτησης των φυλακισμένων.

Στο Πρωινό έπαιξε ένα απόσπασμα στο οποίο κρατούμενος μιλά για τον εορτασμό που έγινε εντός φυλακής για τα 200 χρόνια από την απελευθέρωση της Τρίπολης. Αυτό προκάλεσε την έντονη αντίδραση της Φαίης Σκορδά.

«Εμένα μου κάνει πολύ άτοπο. Ίσως να έχεις την περιέργεια ποια είναι η εικόνα εκεί, αλλά τώρα να ακούω από τον κύριο που έχει καταδικαστεί για σεξουαλικά εγκλήματα… δεν θέλω να ακούω ποια είναι η γνώμη του για τα 200 χρόνια των εορτασμών και την Τρίπολη. Πας εκεί για να ακούσεις για τα 200 χρόνια; Πας να πάρεις το αποκλειστικό παράπλευρα. Άρα ο στόχος ήταν να δείξει τι γίνεται εκεί, δεν μπόρεσε να βρει τον στόχο και πάει παράπλευρα. Το κάναμε στα μεσημεριανά πάρα πολλές φορές…», σχολίασε η Φαίη Σκορδά.

«Γιατί να ακούσω τώρα για την Τρίπολη και τον εορτασμό από έναν άνθρωπο… Ας τον ρωτήσουμε τότε και την άποψή του για την κομποστοποίηση», πρόσθεσε η Φαίη Σκορδά.