Φλώρος προς κυβερνήτες φρεγατών: Συνεχής ετοιμότητα και το Πάσχα

Ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ επισκέφθηκε το Αρχηγείο Στόλου.

 

Το κέντρο Επιχειρήσεων του Αρχηγείου Στόλου (ΑΣ/ΚΕΠΙΧ) στο Στρατηγείο Διοικήσεως Ανατολικής Μεσογείου (ΣΔΑΜ) επισκέφθηκε σήμερα, Μεγάλη Τρίτη, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος απ’ όπου έδωσε κατευθύνσεις για συνεχή ετοιμότητα και επαγρύπνηση και αντάλλαξε ευχές με το προσωπικό, ενόψει της εορτής του Πάσχα.

Με την ευκαιρία αυτή, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ συνομίλησε μέσω τηλεδιάσκεψης με τους κυβερνήτες της φρεγάτας ΣΠΕΤΣΑΙ που εκτελεί φυλακή σκοπούντος στο Αιγαίο, της φρεγάτας ΕΛΛΗ που ναυλοχεί στον Ναύσταθμο Κρήτης ως μέρος της Δύναμης Επιχειρήσεων Ανατολικής Μεσογείου (ΔΕΑΜ), της φρεγάτας ΛΗΜΝΟΣ που συμμετέχει στην επιχείρηση IRINI στη Κεντρική Μεσόγειο, καθώς και της φρεγάτας ΚΑΝΑΡΗΣ που συμμετέχει στην επιχείρηση UNIFIL στην Ανατολική Μεσόγειο.

Ο κ. Φλώρος ευχαρίστησε τους κυβερνήτες των πλοίων για το έργο το οποίο επιτελούν στο Αιγαίο και στην ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου αναδεικνύοντας το ρόλο της χώρας μας ως πυλώνα σταθερότητας και ασφάλειας.

Τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ υποδέχθηκαν ο αρχηγός Στόλου, αντιναύαρχος Παναγιώτης Λυμπέρης, και ο υπαρχηγός ΓΕΝ, υποναύαρχος Γεώργιος Καμπουράκης.