Φοιτητικό σπίτι με οικονομική διακόσμηση

Θέλεις οικονομικές λύσεις για να φτιάξεις το φοιτητικό σου σπίτι όπως το ονειρεύεσαι; Δες εδώ!

Ο Σεπτέμβριος και ο Οκτώβριος είναι οι μήνες που οι περισσότεροι φοιτητές εγκαταλείπουν τα σπίτια τους προκειμένου να ζήσουν τη φοιτητική ζωή μακριά από τους γονείς και το οικείο οικογενειακό περιβάλλον.

Τα φοιτητικά σπίτια συνήθως είναι απλά διακοσμημένα γιατί οι περισσότεροι φοιτητές, σε αυτή τη φάση της ζωής τους, όταν σπουδάζουν, δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να διακοσμήσουν το σπίτι τους όπως θέλουν. Επιπλέον η διαμονή τους, συνήθως, σε φοιτητικά σπίτια είναι προσωρινή και μόνο για τα χρόνια των σπουδών.

Ποιος ο λόγος λοιπόν να ξοδέψετε μια περιουσία σε ένα σπίτι στο οποίο θα μείνετε μόνο για τη διάρκεια των σπουδών; Ο λόγος που πρέπει να φτιάξετε το σπιτάκι σας όσο το δυνατόν πιο όμορφο είναι πως αυτό θα σας δώσει την όρεξη και την ενέργεια να διαβάζετε περισσότερο, να ονειρεύεστε και να οραματίζεστε μέσα σε αυτό το μέλλον σας. Άλλωστε είστε στη φάση της ζωής σας που ακόμα ψάχνετε να βρείτε τι ακριβώς θα κάνετε.

Δημιουργείστε λοιπόν το κατάλληλο περιβάλλον για να πετύχετε ακόμα πιο εύκολα τους στόχους σας.

Η διακόσμηση του φοιτητικού σπιτιού δεν χρειάζεται να είναι ακριβή. Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε υπέροχες ιδέες για να διακοσμήσετε τον χώρο σας και να τον μετατρέψετε σε ένα παραδεισένιο φοιτητικό σπίτι στο οποίο θα χαίρεστε να περνάτε τον χρόνο σας, μόνοι ή με τους καινούργιους σας φίλους.

Τοίχος

Βάψτε τον έναν τοίχο με μπογιά μαυροπίνακα φτιάχνοντας με διάφορες αποχρώσεις ένα επιτοίχιο ημερολόγιο! Σημειώστε πάνω στο ημερολόγιο deadlines και projects που έχετε στη σχολή σας για να μην ξεχάσετε ποτέ τίποτα και να είστε πάντα πολύ οργανωμένοι.

Κεφαλάρι

Μπορεί το κεφαλάρι να σας φαίνεται τεράστια πολυτέλεια αλλά αν ξέρατε πόσο εύκολα μπορείτε να φτιάξετε ένα “εικονικό” κεφαλάρι, θα το δοκιμάζατε στο λεπτό. Βρείτε μια απλή χάρτινη κούτα, ανοίξτε την και κόψτε το χαρτόνι σε σχήμα κεφαλαριού. Φροντίστε να καλύπτει όλη την πλάτη του κρεβατιού σας. Ντύστε το χαρτόνι με ύφασμα της επιλογής σας και απλά φροντίστε να ακουμπάει σε τοίχο. Αμέσως η κρεβατοκάμαρά σας θα δείξει πολύ πιο ακριβή και όμορφη ενώ κανείς δεν θα μπορεί  να μαντέψει το μικρό σας μυστικό.

Γραφείο

Η οργάνωση του γραφείου σας είναι η πιο σημαντική υπόθεση για να έχετε μια φοιτητική ζωή χωρίς άγχος και ταλαιπωρία. Το γραφείο ενός φοιτητή είναι ο Νο1 χώρος που πρέπει να διακοσμηθεί και να οργανωθεί σωστά ώστε να είναι βολικός και χρήσιμος. Φτιάξτε τα συρτάρια του γραφείου σας με απόλυτη τάξη και τοποθετήστε μερικά ράφια για να τοποθετείτε με ευλάβεια τα βιβλία σας και να μην τα πετάτε εδώ και εκεί στο πάτωμα. Μερικές ξύλινες πλάκες θα λειτουργήσουν τέλεια ως ράφια και δεν θα σας στοιχίσουν σχεδόν τίποτα.

Έξτρα τιπ

Εκτυπώστε αγαπημένες εικόνες και αποφθέγματα που σας εμπνέουν και βάλτε τα πάνω στο γραφείο σας κάτω από ένα τζάμι για να τα βλέπετε και να γεμίζετε όρεξη και ενέργεια για περισσότερο διάβασμα και προσπάθεια. Οι όμορφες φράσεις που σας αντιπροσωπεύουν θα μπορούν να σας φτιάχνουν τη διάθεση ακόμα και τις ημέρες που το μόνο που θέλετε είναι να μείνετε σπίτι πίνοντας ένα καυτό καφεδάκι… κάτω από τα ζεστά σκεπάσματα.