Φούρνοι Ικαρίας: Στη Σάμο μεταφέρθηκε για νεκροψία – νεκροτομή ο 11χρονος που πνίγηκε

29705

Όλο το νησί των Φούρνων έχει βυθιστεί στο πένθος. Το «θαύμα» περίμεναν όλοι χθες, ότι θα βρεθεί ζωντανός ο 11χρονος δυστυχώς δεν έγινε. Η είδηση ότι το μικρό αγόρι, γιος του ηθοποιού Οδυσσέα Σταμούλη, βρέθηκε νεκρό, έκανε όλο το νησί θα θρηνεί…

Σύμφωνα με το ERTNEWS, η σορός του 11χρονου μεταφέρθηκε στη Σάμο λίγο πριν τις 19.00 όπου θα γίνει νεκροψία – νεκροτομή.

 

Το αγόρι ανασύρθηκε νεκρό χθες, από τη θάλασσα στο νησί των Φούρνων. Στις 14.30 χθες το μεσημέρι μπήκε μέσα στο νερό όπου ενδέχεται να μπλέχτηκε στο σκοινί της σημαδούρας, η οποία είναι εκεί για να δείχνει ότι απαγορεύεται το κολύμπι.

Καθώς οι ώρες περνούσαν και το μικρό αγόρι δεν επέστρεφε, η μητέρα ανησύχησε και άρχισε να το αναζητά. Πήγε στο λιμεναρχείο, είπε ότι δεν ξέρει αν το παιδί έκανε μπάνιο ή αν έχει πάει μαζί με τους φίλους του για ποδόσφαιρο και το αναζητούσε. Αμέσως σήμανε συναγερμός, δύο σκάφη του Λιμενικού έφυγαν από το νησί της Σάμου και πήγαν στους Φούρνους Κορσεών, όπου έγινε έρευνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα στελέχη του λιμεναρχείου εντόπισαν την σορό του άτυχου 11 χρόνου στο νερό και τη μετέφεραν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο αγροτικό ιατρείο του νησιού, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.