Φρίκη στη Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 70χρονος για βιασμό και ενδοοικογενειακή βία σε βάρος της κόρης του

2437

Χθες το βράδυ αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Καλαμαριάς εντόπισαν και συνέλαβαν τον 70χρονο, δυνάμει εντάλματος του Τακτικού Ανακριτικού Τμήματος Θεσσαλονίκης, για τα αδικήματα του βιασμού κατ’ εξακολούθηση, προσβολής γενετήσιας αξιοπρεπείας, απειλής, γενετήσιας πράξης μεταξύ συγγενών, εξύβρισης και για παράβαση του Νόμου περί ενδοοικογενειακής βίας.

Θυμίζουμε ότι είχε προηγηθεί καταγγελία της 32χρονης κόρης του, στο Αστυνομικό Τμήμα Καλαμαριάς, με την οποία υποστήριξε ότι ο πατέρας της πρώτη φορά την βίασε το 1998 όταν ήταν πέντε ετών.

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε, τη βίασε ξανά τον Αύγουστο του 2023 και τον Νοέμβριο του ίδιου έτους, ενώ αποπειράθηκε να τη βιάσει τον Μάρτιο του 2024 και της προκάλεσε σωματικές βλάβες τον Ιούνιο του 2024. Μετά την καταγγελία της, σχηματίστηκε σε βάρος του ηλικιωμένου πατέρα της δικογραφία.

Σημειώνεται ότι, ο 70χρονος είχε παραβιάσει διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, με την οποία όφειλε, μεταξύ άλλων, να εγκαταλείψει την κοινή οικία, ενώ κατά τη σύλληψή του απείλησε και εξύβρισε αστυνομικό.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αρμοδίως.

Πηγή: Law & Order