Γαλακτερός: Οι πρώτες του δηλώσεις μετά την αποχώρηση από το Survivor

Τι δήλωσε για τη σχέση του με τη Νικολέτα.

 

Τις πρώτες του δηλώσεις για τη συμμετοχή του στο Survivor έκανε ο Παύλος Γαλακτερός. Ο παίκτης των μπλε που αποχαιρέτησε το ριάλιτι επιβίωσης την προηγούμενη εβδομάδα μίλησε στο «Love it» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη συμπεριφορά του Τριαντάφυλλου, στη σχέση του Σάκη και της Μαριαλένας αλλά και στο αν τρέχει κάτι με την Νικολέτα.

Ο Παύλος Γαλακτερός είπε χαρακτηριστικά στην αρχή: «Δε μίλησα ποτέ με τον Τριαντάφυλλο και δεν περίμενα να μου ζητήσει κάποια συγγνώμη γι’ αυτό που είχε πει για τον πατέρα μου. Στην αποχώρηση Αλέξη – Τριαντάφυλλου, ο Τριαντάφυλλος γύρισε και ρώτησε την ομάδα του «παιδιά θα στεναχωρηθείτε αν φύγω;» και δεν απάντησε κανείς. Εγώ γύρισα και του είπα ότι αν φύγει δε θα χαρώ, θα στεναχωρηθώ. Ο χαρακτηρισμός «ανθρωποφάγοι» ναι ήταν λίγο βαρύς».

Για τον Αλέξη Παππά σημείωσε: «Με τον Αλέξη δε μπορούσα ποτέ να μιλήσω γιατί είχε πολύ καλό λόγο και φοβόμουν ότι θα με κατευθύνει κάπου… Με το που έφυγε ο Αλέξης, ο Τριαντάφυλλος ήταν άλλος άνθρωπος, φωτεινός. Σαν να είπε «έφυγε η αρρώστια από πάνω μου, ελάτε να με αγκαλιάσετε». Ο Τριαντάφυλλος ίσως όταν ήταν με τον Αλέξη ένιωθε ότι είναι όλοι εναντίον του»!

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον Σάκη Κατσούλη και τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη: «Ο Σάκης είναι ένα παιδί, που ό,τι θέλει θα στο πει, δε θα κάτσει να ασχοληθεί με ίντριγκες και την παρακαταθήκη του Παππά. Η Μαριαλένα άλλαξε πολύ με την είσοδο του Σάκη. Όταν είδα ότι η Μαριαλένα φεύγει από την τριάδα και κάθεται με τους άλλους, έπαθα σοκ. Σίγουρα της είπε κάποια πράγματα απ΄ έξω. Και μένα αν έμπαινε η πρώην μου ή κάποια φίλη μου, κάτι θα μου έλεγε. Μαζί σαν σχέση δεν είναι. Ερωτικά δεν είναι, δε ξέρω τι κάνουν το βράδυ που λέει ο Τριαντάφυλλος ότι ακούει θορύβους το βράδυ. Εγώ δεν έχω δει κάτι τέτοιο. Εμένα ας πούμε μου έχει πει η Μαριαλένα ότι ο Σάκης την έχει βοηθήσει και την έχει ξεκλειδώσει αγωνιστικά.

Κάτι ερωτικό μπορεί να γίνει μετά το παιχνίδι. Πάντως αυτό που εγώ έβλεπα καθημερινά ήταν πως ήταν μια πολύ δεμένη σχέση, φιλική. Υπήρχε τρελή χημεία. Ο Σάκης έχει σίγουρα συναισθήματα, το βλέπεις στα μάτια του, πως την κοιτάει. Μην πάθει κάτι η Μαριαλένα, κατευθείαν τρέχει. Εκείνη δε ξέρω, μου έχει πει ότι έχει μια σχέση έξω και θέλει να δει αν υπάρχει όταν βγει. Εγώ της ξεκαθάρισα πως αν τα έβλεπα αυτά μέσα στο παιχνίδι, δε θα περίμενα. Μου είπε ότι θα βγει να μιλήσει μαζί του».

Τέλος, ο Παύλος Γαλακτερός μίλησε και για την κοπέλα του και ξεκαθάρισε πως δεν έχει κάτι με την Νικολέτα Μαυρίδη: «Η Νεκταρία δεν έστειλε μήνυμα στο έπαθλο επικοινωνίας. Από την πρώτη μέρα στο παιχνίδι, ψάχνω να βρω τη Νεκταρία και εκείνη πουθενά. Η Νεκταρία είναι ένα φοβερό παιδί πολύ χαμηλών τόνων. Καλά καλά δεν έχει social media, από την πρώτη στιγμή που είπα ότι θα πάω στο παιχνίδι μου είπε ότι δε νιώθει άνετα να στείλει μήνυμα και να μη νομίζω ότι έχει γίνει κάτι αν δε δω μήνυμά της στο έπαθλο επικοινωνίας. Η Νικολέτα Μαυρίδη είναι πολύ ναζιάρα γυναίκα. Όταν την είδαμε να χορεύει είχαμε πάθει όλοι σοκ. Μέσα στο παιχνίδι ήταν η αδερφή μου και πιστεύω ότι θα γίνει κολλητή με τη Νεκταρία».