Γαβαλάς: «Αισθάνθηκα ότι έχω προσφέρει στη χώρα μου χωρίς να μου το αναγνωρίζει»

«Στη φυλακή έκλαψα από το πείσμα και την αδικία για την αδερφή μου, που ήταν κι εκείνη μέσα χωρίς να φταίει σε τίποτα» πσραδέχθηκε ο Λάκης Γαβαλάς μιλώντας σήμερα στην εκπομπή Στούντιο 4 και τους Νάνσυ Ζαμπέτογλου – Θανάση Αναγνωστόπουλο.

«Εγώ δεν ήμουν εργοδότης. Εγώ ήμουν ένας από την αλυσίδα των 300 ατόμων και παρόλο που ήξερα ότι μερικοί από αυτούς από πίσω μου κάνανε διαπλοκές, έλεγα δεν πειράζει, ακόμη και στις μεγάλες πολυεθνικές γίνεται αυτό το πράγμα» τόνισε.

Ο Λάκης Γαβαλάς συνέχισε λέγοντας «Θεωρώ ότι είμαι ένας από τους ανθρώπους της μόδας που έχει πληρώσει τα περισσότερα χρήματα εγγεγραμμένα στο ελληνικό δημόσιο» , ενώ αναφερόμενος στο ίδιο θέμα τόνισε ότι «εισαγγελείς εν αποστρατεία μου λένε ότι ήσουνα στο στόχαστρο. Έπρεπε να μπεις, μπήκα, σκασίλα μου!»

Σχετικά με το αν οι δικαστικές του περιπέτειες έχουν φτάσει στο τέλος, ο Λάκης Γαβαλάς είπε: «Τελειώσαμε με τα πάντα, δεν οφείλω τίποτα στο δημόσιο» , «έχω δώσει κτίρια και σπίτια σε κάποιους ανθρώπους όπως είναι οι αδελφές μου, για να μπορούν να ζουν καλά, έχουν παιδιά, ενώ εγώ κάνω ένα ωτοστόπ αύριο και πάω στη Γαστούνη» πρόσθεσε χαριτολογώντας.