Γεωργιάδης για Μάτι: Έχει να ερευνήσει πολλά ο εισαγγελέας

«Σοκαριστικούς» χαρακτήρισε τους διαλόγους που αποκάλυψε η εφημερίδα «Καθημερινή» για τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας σημείωσε ότι ο εισαγγελέας που θα ασχοληθεί με την υπόθεση έχει να διερευνήσει πολλά πράγματα.

«Δείτε τι ανθρώπους επέλεγε ο ΣΥΡΙΖΑ να βάλει σε κρίσιμες θέσεις», τόνισε ο Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ και, παράλληλα, έκανε λόγο για παρακράτος και μεθόδους μαφίας.

Παράλληλα, ο υπουργός Ανάπτυξης πρόσθεσε ότι η Όλγα Γεροβασίλη πρέπει να καταθέσει σήμερα μήνυση κατά του πρώην αρχηγού της Πυροσβεστικής που χρησιμοποίησε το όνομά της χωρίς εκείνη να το γνωρίζει και την εκθέτει.

«Αν δεν τον πάει στα δικαστήρια, πάει να πει ότι όλα αυτά είναι αποδεδειγμένα και έχουμε ευθεία πολιτική παρέμβαση στη συγκάλυψη», σημείωσε.

Υπενθυμίζεται ότι η «Καθημερινή» αποκάλυψε ηχητικό ντοκουμέντο σύμφωνα με το οποίο, ο τότε αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος ακούγεται να ζητά από τον αξιωματικό που έχει αναλάβει την πραγματογνωμοσύνη να θάψει στοιχεία από την έρευνα, ισχυριζόμενος ότι ακολουθούσε εντολές της τότε πολιτικής ηγεσίας.