Γεράσιμος Σκιαδαρέσης για Μαύρο Ρόδο: «Υποδύομαι έναν άνθρωπο βασανισμένο»

Για τον ρόλο του στο «Μαύρο Ρόδο», τη Μπέσυ Μάλφα και τις κόρες τους μίλησε ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη».

Στη νέα μεγάλη παραγωγή του MEGA που κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου στις 22:30, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης θα υποδυθεί τον Λευτέρη Βελιώτη.

«Υποδύομαι τον πατέρα της μονάχης Ελισάβετ, έναν άνθρωπο βασανισμένο. Έδωσε το παιδί του στο μοναστήρι και αυτό τον πονάει. Προσπαθεί να τη φέρει πάλι πίσω, να μείνει με τη μητριά της, την οποία υποδύεται η Θεοφανία Παπαθωμά, που δεν τη θέλει» ανέφερε ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης σε διάλειμμα από τα γυρίσματα του «Μαύρου Ρόδου».

Για την απόφασή του να πάρει μέρος στη σειρά, σημείωσε: «Είπα το “ναι” σε αυτήν τη δουλειά γιατί είναι μια δραματική σειρά και είχα κουραστεί με τις κωμωδίες».

Ανέφερε ότι τις επαγγελματικές του αποφάσεις δεν τις συζητάει πολύ με τη σύζυγό του, Μπέσυ Μάλφα, προσθέτοντας όμως ότι: «Όταν είναι μεγάλο το δίλημμα, σίγουρα θα ζητήσω τη γνώμη της».

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης είπε επίσης ότι όσο χρόνο κι αν περνάει με την οικογένειά του πάντα χρειάζεται λίγο παραπάνω, καθώς και ότι οι κόρες του έχουν μεγαλώσει μέσα σε αυτό τον χώρο, έχουν δει τα δύσκολα και έχουν αποκτήσει εμπειρία μέσα μέσα από εκείνον και τη σύζυγό του. Για αυτό και δεν ζητάνε συχνά συμβουλές από τους γονείς τους.