Γερμανού για Παππά: Μπορεί για μια ακόμη φορά στη ζωή μου να έχω πέσει έξω

Τι δήλωσε για τον Αλέξη Παππά.

 

Τις δηλώσεις της νικήτριας του πρώτου Survivor, Ευαγγελίας Δερμετζόγλου στο «Πρωινό», που είπε πως συμπαθεί τον Τριαντάφυλλο, ενώ αντιπαθεί τον Αλέξη Παππά, σχολίασαν το μεσημέρι του Σαββάτου στο «Καλύτερα δε γίνεται», με τη Ναταλία Γερμανού να παίρνει ανοιχτά θέση κατά του Αλέξη Παππά.

«Αν μου είχε μείνει από όλη την περίοδο του #Μetoo ένα σύννεφο και κρατιόμουν, με τον Αλέξη Παππά γκρεμίστηκε και αυτό. Δεν το έχω κρύψει ποτέ, είμαστε φίλοι. Έχουμε κάνει παρέα, έχουμε μιλήσει ώρες. Δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται. Εκτός κι αν, αφήνω ένα μικρό παραθυράκι, ο Αλέξης πήρε τη βαλίτσα του, πήγε στον Άγιο Δομίνικο και του είπαν τι να λέει και να τους φτάσει στα όριά τους» είπε χαρακτηριστικά η Ναταλία Γερμανού.

«Μπορεί για μια ακόμη φορά στη ζωή μου να έχω πέσει έξω»
Τότε, ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης της είπε: «Μπορεί να είμαστε μια παρέα ένα βράδυ σε ένα σπίτι και να παίξουμε Monopoly. Και κάποιος από τον ανταγωνισμό που έχει να γίνει ο σατανάς ο ίδιος. Φαντάσου αυτό σε μεγέθυνση, όπου ζεις μέσα σε ένα παιχνίδι, πεινάς σε αυτό και σου βγαίνει ο κακός σου εαυτός. Μόνο αυτό μπορώ να σκεφτώ».

Με τη Ναταλία να απαντά: «Monopoly δεν έχουμε παίξει, αλλά μπορεί να έχω πέσει για άλλη μια φορά στη ζωή μου τόσο έξω. Πάρα πολύ πιθανό».