Γιάννης Ζουγανέλης: «Στην τραπ μουσική επικαλούνται ό,τι πιο χυδαίο υπάρχει»

Δηλώσεις παραχώρησε ο Γιάννης Ζουγανέλης και αναφέρθηκε τόσο στην τραπ μουσική, όσο και στις φήμες χωρισμού της κόρης του.

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και αρχικά, αναφέρθηκε στην τραπ σκηνή και την «παρακμή» στην κοινωνία μας: «Το παρόν είμαστε εμείς οι πιο μεγάλοι άνθρωποι και το μέλλον είναι τα παιδιά, που τα έχουμε αφήσει στο έλεός τους», είπε χαρακτηριστικά.

Όσο για την τραπ δήλωσε: «Στην τραπ μουσική επικαλούνται ό,τι πιο χυδαίο υπάρχει. Όπως όπλα, μαγκιές, σεξισμό, φαλλοκρατία και ναρκωτικά».

Στη συνέχεια, αποκάλυψε πως δέχτηκε μια τηλεοπτική πρόταση από την Κύπρο, όμως αναγκάστηκε να την απορρίψει για χάρη του θεάτρου.

«Όλο και κάτι σκέφτομαι να κάνω τηλεοπτικά, αλλά θέλω να είναι κοντά στα μέτρα της αισθητικής και ιδεολογικής μου ισορροπίας», αναφέρει.

Τέλος, μίλησε για την κόρη του, Ελεονώρα Ζουγανέλη και τις φήμες που τη θέλουν να χωρίζει. «Εκνευρίστηκα με τα δημοσιεύματα για την προσωπική ζωή της Ελεονώρας. Έγραψαν ότι δεν πήγε στα γενέθλια του συζύγου της, Σπύρου. Και εκείνη ήταν εκεί και εγώ», αποκαλύπτει κλείνοντας.