Γιάννης Ζουγανέλης: Το να ρωτάς τον ηθοποιό για τους followers δεν έχει σχέση με τη δραματουργική τέχνη

«Γίνονται μούφες οντισιόν και δεν δίνονται ευκαιρίες στα νέα παιδιά», είπε ο Γιάννης Ζουγανέλης.

Ο Γιάννης Ζουγανέλης έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Breakfast@star» και τη Μυρσίνη Κοντού. Ο γνωστός καλλιτέχνης απάντησε, μεταξύ άλλων, και για την καταγγελία που έκανε πρόσφατα το ΣΕΗ και αφορούσε τους υπεύθυνους κάστινγκ σε τηλεοπτικές σειρές που ζητούν από τους ηθοποιούς τον αριθμό των followers στο Instagram.

 

«Καλά έκανε το ΣΕΗ και κατήγγειλε ότι οι υπεύθυνοι κάστινγκ ζητάνε τον αριθμό των followers των ηθοποιών. Γίνονται μούφες οντισιόν και δεν δίνονται ευκαιρίες στα νέα παιδιά. Το να ρωτάς τον ηθοποιό για τους followers δεν έχει σχέση με τη δραματουργική τέχνη. Δεν είναι σωστό. Δεν πιστεύω ότι ένας influencer έχει περισσότερες δυνατότητες.

Πιστεύω ότι θα επανέλθει η φωνή της Χαρούλας. Ο Νίκος Αποστολόπουλος έχει τις δικές του ιδιομορφίες. Δεν θέλω να αμβλύνω τα πράγματα, αλλά θέλω να λέω τη θέση μου. Η Χαρούλα μου αρέσει πολύ ως ηθοποιός. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είναι πολύ καλός στον Εκατομμυριούχο», είπε αρχικά ο Γιάννης Ζουγανέλης.

Ο Γιάννης Ζουγανέλης είπε στη συνέχεια: «Η Ελεωνόρα είναι μια χαρά, είναι σε πολύ καλή φάση. Είναι καλό να υπάρχουν προσωπικές στιγμές που δεν βγαίνουν προς τα έξω. Είναι ενοχλητικό, όχι μόνο για το δικό μου παιδί, ο τρόπος που διεισδύει η δημοσιογραφία, ο ρόλος της είναι να πληροφορήσει τον δήμο».