Γιατί δεν πρέπει να παρκάρουμε μπροστά από πυροσβεστικό κρουνό!

Σίγουρα την επόμενη φορά θα το ξανασκεφτεί ο ιδιοκτήτης της BMW να παρακάρει μπροστά από έναν πυροσβεστικό κρουνό.

Ξέρουμε, συνήθως είναι πολύ δύσκολο να βρείτε να παρκάρετε. Ειδικά αν βιάζεστε και έχετε φτάσει στον προορισμό σας, αλλά δεν μπορείτε πουθενά να σταθμεύσετε το όχημά σας, ο εκνευρισμός “χτυπάει” κόκκινα.

Ίσως κάτι τέτοιο να έπαθε και ο ιδιοκτήτης της BMW που βλέπετε στις φωτογραφίες με αποτέλεσμα να σταθμεύσει παράνομα δίπλα σε πυροσβεστικό κρουνό.

Η μεγάλη ατυχία
Για κακή του τύχη όμως, η Πυροσβεστική χρειάστηκε να χρησιμοποιήσει τον συγκεκριμένο κρουνό και επειδή μπορεί να είναι ζήτημα ζωής και θανάτου, έσπασαν τα τζάμια του αυτοκινήτου για να περάσουν τη μάνικα μέσα από τη BMW.

Ένα παρόμοιο περιστατικό έγινε ξανά με όχημα της Πυροσβεστικής που δεν μπορούσε να περάσει, αλλά μία μεγάλη ομάδα ανθρώπων κατάφεραν να το μετατοπίσουν.

Σε αυτή την περίπτωση όμως, που συνέβη στη Νέα Υόρκη, η φωτιά έκαιγε στην Holland Avenue για περίπου δύο ώρες, όταν οι Πυροσβέστες κατάφεραν να τη θέσουν σε έλεγχο.

Τι είπε ο οδηγός
Σύμφωνα με τον οδηγό της BMW, ανέφερε ότι δεν χρειαζόταν να κάνουν κάτι τέτοιο και ότι δεν το παρκάρει ποτέ εκεί το αυτοκίνητο. Μάλιστα, δήλωσε ότι έμεινε εκεί για 4 μέρες γιατί δεν είχε μπαταρία το κλειδί του, ώστε να το ξεκλειδώσει.

Πρόστιμο και τα… σπασμένα
Εκτός από το πρόστιμο των 180 δολαρίων από την αστυνομία, θα πρέπει -παράλληλα- να επισκευάσει τα παράθυρα και φυσικά να καθαρίσει το σαλόνι της BMW. Από πλευράς της Πυροσβεστικής δεν έγινε καμία απολύτως δήλωση για το περιστατικό.