Γιώργης Παρταλίδης – Έχω κάνει καλλιτεχνική φωτογράφιση με γυναικεία εσώρουχα

429

 

Ο Γιώργης Παρταλίδης υποδύεται τον Λεωνίδα στην πετυχημένη σειρά του MEGA, «To Αύριο Μας Ανήκει».

 

Ο νεαρός παραχώρησε αποκλειστική συνέντευξη στο «MEGA Καλημέρα» και αναφέρθηκε στην απόφασή του να ασχοληθεί με την υποκριτική, στην οικογένειά του και στην πρώτη του παράσταση.

 

«Τα περισσότερα κοινά στοιχεία με τον ρόλο μου τα είχα όταν ήμουν μικρότερος. Είχα για παράδειγμα τον θυμό και την παρόρμηση του Λεωνίδα», λέει για τον ρόλο του στο «Αύριο Μας Ανήκει».

«Έπαθαν σοκ»

 

Παράλληλα, προσθέτει: «Πριν ασχοληθώ με την υποκριτική είχα σπουδάσει αρχιτεκτονική. Δεν ήθελα να γίνω αρχιτέκτονας και πήγα προς την υποκριτική μόνος μου. Τη σχολή δεν την τελείωσα, τα παράτησα στις εξετάσεις του πτυχίου».

 

«Όταν το είπα στους γονείς μου έπαθαν σοκ, ανησύχησαν αλλά στήριξαν την απόφασή μου», τονίζει για τη στήριξη που έλαβε από την οικογένειά του,

 

Όσο για το πώς βίωσε την καραντίνα αναφέρει: «Έκανα μπαλέτο στην καραντίνα και θα το συνεχίσω τώρα. Με γοητεύει. Γυμνάζεις σημεία του σώματος που δεν τα γυμνάζεις με κανέναν άλλον τρόπο».

«Ήταν κόντρα ρόλος»

 

«Η καραντίνα με άφησε με ένα αυτοάνοσο. Έβγαλα κάτι στα χέρια μου από το στρες», αποκαλύπτει.

 

Επίσης, κάνει ειδική μνεία στην πρώτη του παράσταση που «ήταν μια αλυσιδωτή ιστορία gay ανδρών. Είχε και γυμνό. Πολλοί παρεξηγούσαν τι είμαι στην παράσταση και τι στη ζωή. Υποδυόμουν έναν gay πορνοστάρ αλλά για μένα ήταν τελείως κόντρα ρόλος αυτός».

 

«Έχω κάνει καλλιτεχνική φωτογράφιση με γυναικεία εσώρουχα. Οι γονείς μου έχουν δει πολλά πράγματα που έχω κάνει και είναι πολύ δεικτικοί. Επίσης, η κοπέλα μου δεν έχει πρόβλημα. Το στηρίζει πολύ», καταλήγει.