Γιώργος Αγγελόπουλος: Το «όχι» στο Survivor All Star και ο νέος του ρόλος στη «Γη της Ελιάς»

170

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στον καναπέ της Ελένης Μενεγάκη και μίλησε για τη συμμετοχή του στην καθημερινή σειρά «Η Γη της Ελιάς» και το «όχι» του στο Survivor All Star, το οποίο πολυσυζητήθηκε.

Αρχικά ο Ντάνος αναφέρθηκε στην αποχή του από το φετινό Survivor. «Δεν θα ήμουν σε καμία περίπτωση άνετα σε αυτό το παιχνίδι ούτε τη δεύτερη, ούτε τη φετινή χρονιά. Ήταν πολύ συγκεκριμένος ο λόγος που πήγα τότε. Ζορίστηκα κάποιες φορές σίγουρα. Από ένα σημείο και μετά μου άρεσε γιατί είχα συνηθίσει και είχε να κάνει και με τη θάλασσα, με τα παιχνίδια. Μου έλειψε πολύ το μέρος μου, οι άνθρωποί μου… Αυτό ήταν στο τέλος, που είπα ότι φτάνει», ξεκαθάρισε.

Πρόσθεσε μάλιστα ότι «Έχω κάνει άλλα πράγματα, όπως και τώρα θα πούμε και για κάτι καινούργιο, το οποίο έχει να κάνει με ένα άλλο χώρο, ένα άλλο τομέα. Δεν είναι αυτός ο λόγος που δεν θα έβλεπα τον εαυτό μου μέσα στο All Star. Ανεξάρτητα από τη Γη της Ελιάς και οποιαδήποτε άλλη συνεργασία που μπορεί να είχα ενδεχομένως, δεν έχει να κάνει με την απόφασή μου.»

Στο τέλος ξεκαθάρισε για το «όχι» του λέγοντας «Το όχι μου γι’ άλλη μια φορά, της μη συμμετοχής μου, ήταν από τον Σεπτέμβριο ειπωμένο. Οπότε, δεν έχει να κάνει με τη Γη της Ελιάς. Προσπαθώ κάθε μέρα να προετοιμαστώ όσο το δυνατόν καλύτερα για κάτι που έχει να κάνει με την υποκριτική. Τώρα, είναι αυτός ο ρόλος μου».

Η συμμετοχή του Γιώργου Αγγελόπουλου στη «Γη της Ελιάς»
Ο Γιώργος Αγγελόπουλος ο οποίος έχει συμμετάσχει και στη σειρά του Ανδρέα Γεωργίου, «Τατουάζ» μιλάει για τη νέα του συνεργασία με τον σκηνοθέτη και ηθοποιό στην επιτυχία του MEGA «Η Γη της Ελιάς».

«Θα μπω με τον ρόλο του Ορέστη Αντωνιάδη, είμαι από το Περιστέρι της Αθήνας, θα είμαι γυμναστής. Θα επισκεφτώ την Μάνη για τουρισμό, αλλά ο λόγος δεν θα είναι αυτός. Θα πάω στον τάφο του Κίμωνα, οπότε μπορεί να ήμουν και φίλος του Κίμωνα, με κάποιο τρόπο συνδέονται», ανέφερε μιλώντας για τον ρόλο που θα υποδυθεί.

«Θα είναι μία μυστική αποστολή – με κάποιο τρόπο – όπου θα αλλάξει κατά πολύ την πλοκή με τον θάνατο του Κίμωνα», πρόσθεσε.

«Ο κάθε χώρος έχει την δυσκολία του. Το θέατρο έχει ακόμα μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας, για εμένα που δεν το έχω δοκιμάσει, δεν έχω πει ούτε με το μυαλό μου να συμμετέχω ως ένας ρόλος θεατρικός. Η τηλεόραση είναι πιο προστατευμένη», είπε για μια πιθανή συμμετοχή του σε θεατρική παράσταση.