Γιώργος Ασημακόπουλος: Απαντά για τα γυμνά πλάνα και το θεατρικό με τον Τριαντάφυλλο

Σε ποιον συμπαίκτη του ζήτησε συγγνώμη.

 

Για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε στο Survivor, τον ημιτελικό και τη σχέση του με τον Ηλία Μπόγδανο, μίλησε στο «Καλοκαίρι #not» ο Γιώργος Ασημακόπουλος. Παράλληλα, ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης σχολίασε τα πολυσυζητημένα γυμνά πλάνα και τόνισε ότι γδυθήκαν γιατί ήθελαν να δώσουν ένα μήνυμα.

«Όντως είχα ένα σοβαρό πρόβλημα στο στομάχι μου στο Survivor. Είχα ένα σκουλήκι που με βασάνιζε. Είχα έναν τυμπανισμό, γενικά είχα προβλήματα υγείας. Έπαιρνα κάποια ειδική αγωγή, αλλά δόξα τω Θεώ τα ξεπέρασα και είμαι εδώ, μάχιμος πάλι», είπε αρχικά ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

Στη συνέχεια σημείωσε: «Δεν ήμασταν μουδιασμένοι στον ημιτελικό, όπως είπε ο Γιώργος Λιανός. Είχα πει για τον Ηλία Μπόγδανο ότι θέλει να τα έχει καλά με όλους. Δεν είναι κακό να θέλεις να τα έχεις καλά με όλους. δεν έχουμε κάτι να χωρίσουμε. Είμαστε φίλοι. Έτσι θέλω να πιστεύω. Δεν έχουμε μιλήσει ακόμα με τον Ηλία».

Σχετικά με τα γυμνά πλάνα στην παραλία και το θεατρικό για τον Τριαντάφυλλο, απάντησε: «Τα γυμνά πλάνα θα έπρεπε να γίνουν κάπως αλλιώς. Γδυθήκαμε γιατί θέλαμε να δώσουμε ένα μήνυμα, να μην ντρέπεστε για το σώμα σας. Αλλά πως το έδειξαν στην τηλεόραση δεν ξέρω. Δεν έχω προλάβει να δω τα πλάνα. Επιβεβαιώνω αυτό που είπε ο Κόρο για την παραγωγή και το θεατρικό. Είχε γίνει μια συζήτηση, αλλά δεν ευθύνεται η παραγωγή. Εμείς ευθυνόμαστε που το κάναμε. Για αυτό είπα και δημόσια στον Τριαντάφυλλο συγγνώμη. Αναλαμβάνω τις ευθύνες και τα λάθη μου και ζητάω συγγνώμη».