Γιώργος Γεωργίου: «Με την Καραγιάννη σταμάτησα τις επαφές, δεν με γούσταρε η Ντόρα Δούμα»

296

Συνέντευξη παραχώρησε ο Γιώργος Γεωργίου και αναφέρθηκε στη Μάρθα Καραγιάννη, αλλά και την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη.

Ο ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό» και ανέφερε πως δεν μπορεί με τίποτα να ξεπεράσει τον χαμό της Μάρθας Καραγιάννη.

«Αυτή δεν ήταν άνθρωπος, ήταν η Παναγιά σταλμένη στη γη. Το λέω και συγκινούμαι. Σε εμένα δεν στάθηκε απλά σαν μάνα μου. Εγώ με τη Μάρθα σταμάτησα δυστυχώς να έχω επαφές, διότι δεν με γούσταρε η συγκάτοικός της, η Ντόρα Δούμα. Δικαίωμά της», είπε.

 

«Εάν της έλεγε η Ντόρα “έλα μωρέ με τον Γιώργο Γεωργίου τώρα, παράτα μας, με βρίζει”, θα την πίστευε. Οι κοινοί της φίλοι δεν τον ήξεραν ότι ήθελε να αποτεφρωθεί. Αυτό το θέμα εμφανίστηκε, όταν πέθανε. Τώρα τι είναι αλήθεια και τι ψέματα, ένας Θεός ξέρει. Η ουσία είναι ότι έφυγε», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Αναφορικά με τον Πέτρο Φιλιππίδη δήλωσε: «Τον λένε “μεγάλο ταλέντο”, για εμένα δεν είναι. Τη σύζυγό του την ξέρω σαν μια καλή χορογράφο. Η στάση που κρατά ενώ ξέρει ότι ο σύζυγός της κατηγορείται για βιασμούς… Μια άλλη σύζυγος πιστεύω ότι θα χώριζε, όχι ότι θα νόμιζε πως οι κοπέλες είναι ερωτευμένες. Σιγά τον όμορφο άνδρα, που θα έπεφταν οι γυναίκες στα πόδια του. Η κυρία Παπαχαραλάμπους έχει έναν πολύ επιτυχημένο γάμο με τον κύριο Μουρατίδη. Η Αναστασοπούλου είναι παντρεμένη κι έχει παιδιά. Αποκλείεται, βάζω το χέρι μου στο Ευαγγέλιο και στη φωτιά, να επιθυμούσαν αυτές τον Φιλιππίδη αποκλείεται. Αυτός τις επιθυμούσε», είπε κλείνοντας.