Γιώργος Κιμούλης: «Νομίζουμε ότι αν αποκτήσουμε μία σημαντική θέση στην κοινωνία, θα μας αγαπήσουν όλοι»

Για το έργο που ανεβάζει στη Θεσσαλονίκη μίλησε ο Γιώργος Κιμούλης και δεν παρέλειψε να στείλει μήνυμα σε αυτούς που επιλέγουν την καριέρα και χάνουν την ουσία.

«Χωνόμαστε στην καριέρα και την ίδια στιγμή χανόμαστε από αυτούς που πραγματικά θα μπορούσαν να μας αγαπήσουν», λέει ο Γιώργος Κιμούλης.

Ο Γιώργος Κιμούλης μίλησε στην εκπομπή στο Πρωινό μας με αφορμή τη θεατρική παράσταση «Η Συνάντηση» που παρουσιάζεται στη Θεσσαλονίκη.

«Πριν από την καραντίνα, στη Θεσσαλονίκη θα έπαιζα στο ΚΘΕ. Είναι θέμα χαρακτήρα, είναι λίγο δύσκολο να αλλάζω τον σχεδιασμό μου. Είμαι λίγο πεισματάρης», τόνισε χαρακτηριστικά.

 

«Το συμπέρασμα που βγάζει κάποιος είναι ότι δυστυχώς καταλαβαίνει κανείς σε μεγάλη ηλικία, ότι υπάρχουν κι άλλα πράγματα στη ζωή από την καριέρα. Γιατί νομίζουμε ότι αν αποκτήσουμε μία σημαντική θέση στην κοινωνία, θα μας αγαπήσουν όλοι. Χωνόμαστε στην καριέρα και την ίδια στιγμή χανόμαστε από αυτούς που πραγματικά θα μπορούσαν να μας αγαπήσουν», τόνισε στη συνέχεια ο Γιώργος Κιμούλης, αναφερόμενος στο έργο.