Γιώργος Κιμούλης: Όσο πιο καλά κρυμμένο έχεις το παρελθόν σου, τόσο πιο άγριο κι άσχημο εμφανίζεται μελλοντικά

O Γιώργος Κιμούλης έκανε δηλώσεις και αναφέρθηκε στη θεατρική πρεμιέρα της παράστασης που πρωταγωνιστεί, το παρελθόν, αλλά και την κατάχρηση εξουσίας.

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά στην εκπομπή «Open Weekend», οι λόγοι που τον κρατούσαν μακριά από το θέατρο, δεν ισχύουν πλέον και είναι πολύ χαρούμενος που βρέθηκε ξανά επί σκηνής.

«Πρόπερσι, δεν μπορούσα να δουλέψω στο θέατρο και δεν μπορούσα να κάτσω επίσης. Οπότε, σχεδίασα στο μυαλό μου αυτό που ήθελα να κάνω εδώ και πολύ καιρό. Έκανα μια ταινία. Άρχισα τα γυρίσματα στο τέλος της καραντίνας, όμως επειδή έπρεπε να έχω διαφορετικές χρονικές στιγμές και καιρικές διαφορές, για τον λόγο αυτό η ταινία κράτησε δύο χρόνια», εξήγησε αρχικά.

«Τώρα που ολοκληρώθηκε, κάναμε και την παράστασή μας. Σχεδόν πρώτη φορά έχω νιώσει τόσο μεγάλη ζεστασιά, ενώ έρχομαι πάρα πολλά χρόνια στη Θεσσαλονίκη», συμπλήρωσε.

Όσο για το παρελθόν και πώς το αντιμετωπίζει ο ίδιος, ο Γιώργος Κιμούλης ανέφερε: «Το παρελθόν είναι πρόλογος. Όσο και να προσπαθεί κανείς να ξεφύγει από αυτό, εμφανίζεται. Όσο πιο καλά κρυμμένο το έχεις, τόσο με πιο άγριο κι άσχημο πρόσωπο εμφανίζεται στον μέλλοντα χρόνο».

Τέλος, δήλωσε θετικός να παίξει ξανά στην τηλεόραση, αν υπάρξει κάτι που να τον ενδιαφέρει και αναφέρθηκε στο σεξ και την εξουσία. «Ένα μόνο κατάπτυστο υπάρχει στο σεξ, το να το χρησιμοποιείς ως όργανο εξουσίας. Η εξουσία δεν έχει φύλο», σημείωσε σχετικά με τα μηνύματα που στέλνει η παράστασή του.