Γιώργος Μαζωνάκης: «Στα μαχαίρια» με τον Διονύση Σχοινά – Αναβλήθηκε ξανά η πρεμιέρα

387

Ενώ όλοι περίμεναν τον Γιώργο Μαζωνάκη και τον Διονύση Σχοινά να βρεθούν στη σκηνή από τις 10 Σεπτεμβρίου, φαίνεται πως για μία ακόμη φορά οι δύο τραγουδιστές δεν τα βρήκαν.

Όπως μεταφέρθηκε από την πρωινή εκπομπή «Happy Day», ο Διονύσης Σχοινάς φαίνεται να ενοχλήθηκε, με την επίσημη αφίσα των εμφανίσεών τους. Με αφορμή αυτή τη διαφωνία, η πρεμιέρα μετατέθηκε για τις 15 Σεπτεμβρίου, αλλά όπως είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή δημιουργήθηκαν εκ νέου διαφωνίες στην πρόβα τζενεράλε για τη διάρκεια εμφάνισης των δύο καλλιτεχνών στο πρόγραμμα. Μάλιστα και σε αυτή την περίπττωση ο Διονύσης Σχοινάς ήταν αυτός, που ένιωθε αδικημένος.

Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια ανέφερε τα εξής:
«Έχω ένα ρεπορτάζ που συζητιέται στα πηγαδάκια της νυχτερινής Αθήνας, γιατί όλοι περίμεναν ένα πολυαναμενόμενο σχήμα να ξεκινήσει, και μάλιστα όχι τώρα αλλά από τις 10 Σεπτεμβρίου, φαίνεται ότι τα πράγματα δεν πάνε καλά και υπάρχουν διάφορα προβλήματα. Είναι η δεύτερη φορά που αναβάλλεται η πρεμιέρα του συγκεκριμένου σχήματος. Να πάρουμε όμως τα πράγματα με τη σειρά. Ο Γιώργος Μαζωνάκης και ο Διονύσης Σχοινάς είναι δύο πολύ αγαπημένοι καλλιτέχνες, οι οποίοι ήταν έτοιμοι να συμπράξουν. Θυμίζω ότι ο Γιώργος Μαζωνάκης, πέρυσι όλη τη σεζόν κατάφερε να είναι sold out, με τον Γιώργο Λιβάνη στο πλευρό του και γενικώς ξέρουμε ότι είναι ένας καλλιτέχνης που έχει το δικό του κοινό και μπορεί να σταθεί. Αντίστοιχα όμως και ο Διονύσης Σχοινάς που τα τελευταία χρόνια έχει κάνει ένα απίστευτο come back, έχει τον κόσμο του, που χορεύει, τραγουδάει. Πολύ νεανικό και οι δύο, πολύ αγαπημένοι».

Η επίσημη ενημέρωση σε αυτούς που ήθελαν να πάνε να ακούσουν τους τραγουδιστές, ήταν ότι οριστικοποιούνται κάποιες λεπτομέρειες στο κέντρο και την εμφάνιση, ανέφερε στη συνέχεια η Σταματίνα Τσιμτσιλή και πρόσθεσε:

«Ανεπίσημα όμως μάθαμε από το παρασκήνιο, ότι ο Διονύσης Σχοινάς όταν είδε την αφίσα με το όνομά του σε μικρή γραμματοσειρά, στενoχωρέθηκε. Ήταν το όνομα του Γιώργου Μαζωνάκη και έκανε “μπαμ” και ο Διονύσης Σχοινάς φαινόταν σαν να τον συνοδεύει, σαν υποδεέστερο όνομα. Αυτό λοιπόν όταν το είδε ο τραγουδιστής, ενώ θεωρούσε ότι οι εμφανίσεις θα ήταν επί ίσοις όροις, εξέφρασε την ενοχλησή του. Ουσιαστικά είπε ότι ο Γιώργος Μαζωνάκης είναι ναι μεν το πρώτο όνομα, αλλά δεν μπορεί και εκείνος να φαίνεται ως το δεύτερο, θα ήθελε να φαίνεται σαν να είναι πλευρό του.

Το αίτημα του τραγουδιστή έγινε αποδεκτό από τη διοίκηση και αναβλήθηκε αρχικά η πρεμιέρα που ήταν να γίνει στις 10 Σεπτεμβρίου. Έκαναν λοιπόν μία προσπάθεια και έβγαλαν την αφίσα που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή. Μετά την αναβολή ήταν να γίνει και η δεύτερη πρεμιέρα. Κάτι έγινε όμως πάλι με τους δύο καλλιτέχνες και αναφέρεται ότι υπήρξαν διαφωνίες στην πρόβα τζενεράλε για το πρόγραμμα, πόσο είναι ο ένας και πόσο είναι ο άλλος. Και σε αυτή την περίπτωση η πλευρά του Διονύση Σχοινά ένιωσε αδικημένη».

Κλείνοντας το ρεπορτάζ, η παρουσιάστρια σχολίασε ότι το βράδυ της Πέμπτης, η Καίτη Γαρμπή εμφανίστηκε στο κέντρο για να παραλάβει τον σύζυγό της, δείχνοντάς του έμπρακτα τη στήριξή της: «Η Καίτη Γαρμπή μου είπαν χθες ότι πήγε να τον παραλάβει από το κέντρο, από την πρόβα τζενεράλε για να του δείξει έμπρακτα τη στηριξή της».