Γιώργος Θεοφάνους: «Δεν είδα Eurovision, είναι μια παρέλαση σαχλαμάρας, κιτς, υπερβολής»

883

«Παρέλαση σαχλαμάρας, κιτς και υπερβολής» χαρακτήρισε τη φετινή Eurovision -και όχι άδικα- ο γνωστός συνθέτης και μουσικός Γιώργος Θεοφάνους, υποστηρίζοντας πως δεν παρακολούθησε την φετινή διοργάνωση.

Ο Γιώργος Θεοφάνους ανήρτησε ένα βίντεο στο TikTok στο οποίο εξηγεί τους λόγους που δεν ήθελε να δει τον τελικό του μουσικού διαγωνισμού. Όπως εξήγησε, φέτος δεν έχει καμία σχέση με αυτό που ήταν στο παρελθόν, οπότε ο ίδιος δεν επιθυμούσε να τον παρακολουθήσει. Ωστόσο, έστειλε τις ευχές του στην ελληνική και την κυπριακή συμμετοχή.

«Εγώ σήμερα δεν θα τη δω τη Eurovision, όχι από αντίδραση, αλλά γιατί αυτή η Eurovision δεν έχει καμία σχέση με αυτή που γνώρισα, εγώ τουλάχιστον. Τώρα είναι μια παρέλαση σαχλαμάρας, κιτς, υπερβολής, κατάργησης οτιδήποτε όμορφου έχουμε στο μυαλό μας σαν άνθρωποι, σαν σεβασμό, σαν αγάπη για το τραγούδι» είπε αρχικά ο Γιώργος Θεοφάνους στην χθεσινή του ανάρτηση και συνέχισε:

«Εννοείται ότι εύχομαι τα καλύτερα και για την Ελλάδα μας και για την Κύπρο μας. Δεν θα τη δω, γιατί θα είμαι στην πλατεία της Παιανίας γιορτάζοντας τον Άγιο Αθανάσιο και τον προστάτη της περιοχής μαζί με την Πίτσα Παπαδοπούλου και την υπόλοιπη ομάδα μου».

@theofanousg ΕΓΩ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕ ΘΑ ΤΗΝ ΔΩ ΤΗΝ EUROVISION #eurovision2024 @olgavenetsianou @nikos papoutsis @Pitsa Papadopoulou ♬ original sound – theofanousg