Γιορτή της Μητέρας: Οι διάσημες Ελληνίδες ευχήθηκαν στις μανούλες τους

522

Πολλές γυναίκες ήταν εκείνες που θέλησαν να στείλουν τις ευχές τους.

 

Πολλές γυναίκες ήταν εκείνες που θέλησαν να στείλουν τις ευχές τους δημόσια , πολλές εκ των οποίων έγιναν πρόσφατα και οι ίδιες μανούλες.

Αφιερώσεις, ευχές και φωτογραφίες από κόρες προς τις μαμάδες και από μαμάδες προς τα παιδιά τους, κυριάρχησαν στα social media καθώς όλες θέλησαν να τιμήσουν τη μία και μοναδική μαμά τους.

Από το πρωί το Instagram γέμισε με λόγια αγάπης που είχαν έναν και μοναδικό αποδέκτη: τη μαμά

Πρώτη ανάρτηση που είδαμε πιο νωρίς από όλες; Εκείνης της Νόνης Δούνια. «Μαμά, Μανούλα, Μάνα, Μητέρα… Η πρώτη λέξη που λέμε όταν πρωτομιλάμε και εκείνη που επικαλούμαστε σε κάθε δυσκολία. Τυχαίο; Καθόλου!Οι μαμάδες μας, μας φέρνουν στη ζωή και είναι εκείνες που, μαζί με τους πατεράδες μας, μας μαθαίνουν τα πιο βασικά πράγματα σε αυτήν: Να αγαπάμε με όλη μας την ψυχή, να εκτιμάμε ό,τι έχουμε και να σεβόμαστε τους άλλους. Και, βέβαια, «ζεσταίνουν» τις καρδιές μας με τη στοργή τους και τη συμπαράστασή τους σε κάθε μας «περιπέτεια». Χρόνια πολλά σε όλες τις μανούλες του κόσμου!Χωρίς εσάς, τίποτα δεν θα ήταν το ίδιο!#happymothersday#❤️»

Δείτε εδώ

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Noni Dounia (@noni_dounia)

Μια υπέροχη και μακροσκελή ανάρτηση όμως, έκανε και η Χριστίνα Αλούπη. «Κάποτε, πολύ πριν γίνω μαμά, μου είχε πει η Σοφία Αλιμπέρτη, ότι καλή μάνα είναι η ευτυχισμένη μάνα. Τότε δεν είχα καταλάβει ακριβώς τι εννοούσε, το κράτησα όμως αυτό που είπε και δεν το ξέχασα ποτέ. Τώρα πια ξέρω, ότι το μαγικό ταξίδι της μητρότητας που βιώνει μια γυναίκα, είναι και το πιο δύσκολο. Με τη μητρότητα ξαναγεννιέσαι, η καρδιά σου γεμίζει με αγάπη πρωτόγνωρη… αλλάζουν όμως τα πάντα, το σώμα σου αρχικά, η ψυχή σου, ο τρόπος που σκέφτεσαι, η ζωή σου ολόκληρη, πρέπει να ξαναγνωρίσεις τον εαυτό σου απ’την αρχή και να μάθεις να τον αγαπάς, να αφήσεις πίσω το εγώ σου, τις ανάγκες σου, τις παλιές σου συνήθειες, και να αφεθείς στο άγνωστο, μαθαίνοντας να ζεις από την αρχή, αλλιώς αυτή τη φορά. Και κάπου εκεί, μπορεί να χάσεις τον εαυτό σου για λίγο, να αφοσιωθείς με όλο σου το είναι σε αυτό που η καρδιά σου δεν χώρα να αγαπήσει άλλο, και να ξεχάσεις ότι έχεις κι εσύ ανάγκες δικές σου. Εδώ έρχεται το «καλή μάνα είναι η ευτυχισμένη μάνα». Κράτησε λίγη από την αγάπη σου και για εσένα, φρόντισε τον εαυτό σου, αγάπησε τον, μην τον αμελείς. Τα παιδιά σου είναι ευτυχισμένα όταν βλέπουν εσένα ευτυχισμένη. Και να ξέρεις ότι από τα παιδιά σου δεν μπορείς να κρυφτείς, τα βλέπουν όλα όταν διαβάζουν τα μάτια σου. Χρόνια πολλά σε όλες τις μητέρες σήμερα, σας εύχομαι να αγαπάτε τον εαυτό σας και να είστε πραγματικά ευτυχισμένες, για να μεγαλώσετε και ευτυχισμένα παιδιά❣️
Με αγάπη♥️
#happymothersday #mothersday #mama #family #love #myall»

Δείτε εδώ

 

Ακόμη μια όμορφη ανάρτηση ήταν και αυτή της Χριστίνας Κοντοβά. Για πρώτη φορά γιορτάζει και η υπέροχη φωτογραφία με την γλυκιά της κορούλα, Ada, δείχνει την ευτυχία της και το πόσο υπέροχη είναι η μητρότητα. «Πρώτη φορά «μαμά» ?? #mothersday #adoptingada», σχολίασε.

Δείτε εδώ

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christina Kontova (@ckontova)

«Mamma Mia I ❤️ U!», έγραψε η παρουσιάστρια Βίκυ Καγιά ποζάροντας δίπλα από την μητέρα της.

 

Δείτε εδώ

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vicky Kaya (@vickykaya_)