Γλυκά Νερά: Καταθέτουν οι μάρτυρες υπεράσπισης του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου

Αύριο συμπληρώνεται ένας χρόνος από τη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν, και η δίκη για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά που συγκλόνισε το πανελλήνιο συνεχίζεται στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας με κατηγορούμενο τον σύζυγο της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, ο οποίος δικάζεται για δυο κακουργήματα και δύο πλημμελήματα.

Μάλιστα, σήμερα θα εξεταστούν μεταξύ άλλων μάρτυρες υπεράσπισης του κατηγορουμένου, μία μάρτυρας από την πλευρά της οικογένειας της Καρολάιν, ενώ θα γίνει και ανάγνωση των εγγράφων της δικογραφίας. Στην ακροαματική διαδικασία, μέχρι τώρα έχουν καταθέσει μάρτυρες, που γνώριζαν την Καρολάιν και το Μπάμπη, όπως η σύμβουλος γάμου, στην οποία είχαν καταφύγει, επειδή η 21χρονη αντιμετώπιζε επιλόχειο κατάθλιψη.

Πιθανολογείται να απολογηθεί και ο κατηγορούμενος, εάν και αυτό εκτιμάται πως ενδεχομένως να συμβεί στην αυριανή συνεδρίαση του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου.

Θα χρησιμοποιηθεί και το ημερολόγιο της Καρολάιν;

Κατά το στάδιο της ανάγνωσης των εγγράφων της δικογραφίας, δεν αποκλείεται να γίνει χρήση και του ημερολογίου της Κάρολαιν στο δικαστήριο από την πλευρά του κατηγορουμένου. Ελάχιστα αποσπάσματα του ημερολογίου έχουν δει το «φως» της δημοσιότητας.