Γλυκά Νερά: “Πιθανόν να κότωσαν τη μητέρα γιατί είδε ποιοι ήταν, αποκλείεται να μην υπάρχει DNA”

Για το ειδεχθές έγκλημα στα Γλυκά Νερά και αυτό που αντίκρισε ο αστυνομικός που μπήκε στο σπίτι και είδε το μωρό καθισμένο δίπλα στη νεκρή μητέρα του, μίλησε στην εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα”, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης.

Σχετικά με τη φωτογραφία με τον αστυνομικό που αγκαλιάζει το παιδί τόσο στοργικά, ο κ. Καλλιακμάνης είπε ότι σε αυτή τη φωτογραφία αποτυπώνεται το πρόσωπο της Αστυνομίας.

Ο αστυνομικός αυτός είναι και ο ίδιος πατέρας ενός παιδιού, όπως είπε ο κ. Καλλιακμάνης και σε επικοινωνία μαζί του δήλωσε συγκλονισμένος από το τι αντίκρισε μέσα στο σπίτι.

Όπως του είπε ο αστυνομικός, ο σύζυγος ήταν δεμένος και δίπλα του ήταν νεκρή του η γυναίκα του, ενώ το μωρό δεν έκλαιγε, καθόταν δίπλα στην νεκρή μητέρα του και τη σκουντούσε.

Για τον 32χρονο πατέρα, ο κ. Καλλιακμάνης είπε ότι, όπως ανέφερε και ο ίδιος στην κατάθεση, σε κάποια χρονικά σημεία έχανε τις αισθήσεις του.

“Πιθανόν η μητέρα να είδε χαρακτηριστικά των δραστών και γι’ αυτό τη σκότωσαν”, δήλωσε ο κ. Καλλιακμάνης και πρόσθεσε “θεωρώ αδύνατον να μην έχει βρεθεί DNA των δραστών, ήταν εκεί 30 λεπτά, δεν γίνεται να ήταν αποστειρωμένοι”.