Γλυκά Νερά: Την σκότωσε δίπλα στη φωτογραφία του γάμου τους – Φωτογραφίες από το εσωτερικό του σπιτιού

Χθες το Star έφερε το «φως» φωτογραφίες του εσωτερικού του σπιτιού και της σοφίτας, όπου η άτυχη κοπέλα κοιμόταν μαζί με το μωρό της, λίγο πριν χάσει τη ζωή της.

Την σκότωσε δίπλα στη φωτογραφία του γάμου τους
Σύμφωνα με τις αποκλειστικές εικόνες που περιέγραψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων ο δημοσιογράφος του Star, ο 33χρονος πιλότος έπνιξε με τα ίδια του τα χέρια, όπως ομολόγησε ο ίδιος, την άτυχη κοπέλα, δίπλα από τη φωτογραφία του γάμου τους.

Η κορνίζα πριν το έγκλημα ήταν κρεμασμένη στον τοίχο της κρεβατοκάμαρας του ζευγαριού για να θυμίζει για λίγο της ανέμελες και ευτυχισμένες στιγμές τους, όταν έδιναν όρκους αιώνιας αγάπης στην Πορτογαλία. Όμως μετά τη συζυγοκτονία, η σήμανση κατέβασε τη φωτογραφία προκειμένου να συλλέξει κάθε στοιχείο που θα τους οδηγούσε την εξιχνίαση της υπόθεσης.

Η κρεβατοκάμαρα του ζευγαριού μετά το έγκλημα δε θύμιζε σε τίποτα το μέρος ευτυχίας του ζευγαριού.

Η κούνια της μικρής Λυδίας που βρισκόταν δίπλα από το κρεβάτι όπου «έχασε» τη ζωή της η Καρολάιν είναι πλέον άδεια, ενώ οι τοίχοι της σοφίτας είναι πλέον γεμάτοι με τα μαύρα σημάδια που άφησε της πίσω η σήμανση όταν προσπαθούσε να συλλέξει γενετικό υλικό και αποτυπώματα που θα τους οδηγούσε στον δράστη.

 

πηγή:star.gr