Γλυκά Νερά: «Ζήτημα τιμής» για την Αστυνομία η εξιχνίαση της δολοφονίας

Σε απόλυτη κινητοποίηση οι αρμόδιες Αρχές.

 

Σε απόλυτη κινητοποίηση βρίσκεται από τις πρώτες στιγμές που έγινε γνωστό το άγριο έγκλημα με τη δολοφονία της 20χρονης μητέρας ενός μωρού μέσα στο σπίτι της τα ξημερώματα της Τρίτης, η Ελληνική Αστυνομία.

Τη φρικιαστική υπόθεση έχει αναλάβει το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής και τα έμπειρα στελέχη του έχουν βάλει στο μικροσκόπιο των ερευνών τους και την παραμικρή λεπτομέρεια που μπορεί να φανεί χρήσιμη.

Η αγριότητα του εγκλήματος έχει προκαλέσει σοκ ακόμη και στους έμπειρους αξιωματικούς του συγκεκριμένου Τμήματος οι οποίοι θεωρούν θέμα τιμής την εξιχνίασή του ώστε οι αδίστακτοι εγκληματίες που δολοφόνησαν την 20χρονη μάνα – αφού τη βασάνισαν για να τους αποκαλύψει που είχε κρυμμένα χρήματα και τιμαλφή – να λογοδοτήσουν το συντομότερο δυνατό στη Δικαιοσύνη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. είναι ιδιαίτερα φειδωλά στη διαρροή πληροφοριών αφού γνωρίζουν ότι η δημοσιοποίηση ακόμη και ενός στοιχείου που μοιάζει άσχετο με την υπόθεση μπορεί να «χαλάσει» τη μεθοδικότητα με την οποία λειτουργούν.

Πάντως αυτό που τονίζεται προς κάθε κατεύθυνση είναι ότι «η υπόθεση είναι πολύ περίεργη», γεγονός που τους κάνει να ερευνούν ακόμη και ενδεχόμενα που απέχουν πολύ από τα δεδομένα που έχουν συλλεχθεί.