Γουόκαπ: «Στην Εθνική ομάδα εκπροσωπείς ένα ολόκληρο έθνος»

491

Αισιόδοξος για την προσπάθεια της Εθνικής ομάδας στο Προολυμπιακό Τουρνουά του ΣΕΦ (2-7 Ιουλίου) παρουσιάστηκε ο Τόμας Γουόκαπ μιλώντας στην ιστοσελίδα της ΕΟΚ.

«Η ομάδα μας είναι έτοιμη. Οι προπονήσεις μας είναι πολύ καλές, στα φιλικά δείξαμε τι μπορούμε να κάνουμε. Παίζουμε καλά, νιώθουμε άνετοι μεταξύ μας και, το πιο σημαντικό, αισθανόμαστε έτοιμοι να παίξουμε για την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες», τόνισε ο άσος του Ολυμπιακού.

«Το κλειδί για την πρόκρισή μας θα είναι η άμυνά μας. Αυτή είναι η ταυτότητά μας και αυτή είναι που μας δίνει το ρυθμό στην επίθεση, προσφέροντάς μας εύκολους πόντους από κλεψίματα ή ριμπάουντ, από τα οποία στέλνουμε γρήγορα την μπάλα στο ανοικτό γήπεδο. Το σίγουρο είναι, ότι η άμυνα είναι ο οδηγός και το πιο σημαντικό στοιχείο», πρόσθεσε ο διεθνής γκαρντ.

Ο «Θωμάς», τέλος, είχε και ένα ιδιαίτερο μήνυμα να στείλει προς όλους τους Έλληνες δείχνοντας πως έχει αντιληφθεί τι σημαίνει η γαλανόλευκη. «Η Εθνική Ομάδα είναι το πιο σημαντικό, επειδή αποτελεί μια τεράστια ευκαιρία να είμαστε όλοι μαζί ενωμένοι. Δεν εκπροσωπούμε μόνο όσους έρθουμε στο γήπεδο ή όσους μένουν σε αυτή την χώρα, αλλά τους Έλληνες σε όλο τον κόσμο. Στην Εθνική Ομάδα εκπροσωπείς κάτι μεγαλύτερο από τον ίδιο σου τον εαυτό, την οικογένειά σου, την ομάδα όπου αγωνίζεσαι. Εκπροσωπείς ένα ολόκληρο έθνος και το μόνο, που έχω να πω στους Έλληνες, είναι ότι είμαστε περήφανοι να τους εκπροσωπούμε».

Πηγή: sport-fm.gr