Γυναίκα παντρεύτηκε πάνινη κούκλα: «Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά» (video)

Η 37χρονη σύναψε σχέση με μια πάνινη κούκλα ονόματι Marcelo

Η Meirivone Rocha Moraes παραπονιόταν στη μητέρα της ότι δεν έχει αγόρι και δεν ήθελε να πάει μόνη της για χορό. Εκείνη, σε μια προσπάθεια να της φτιάξει το κέφι, της έφτιαξε μια πάνινη κούκλα, τον Marcelo.

«Όταν η μαμά μου έφτιαξε τον Marcelo και μου τον σύστησε για πρώτη φορά, τον ερωτεύτηκα. Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά», είπε η ίδια.

«Ήταν επειδή δεν είχα παρτενέρ για τον χορό. Πήγαινα σε αυτούς τους χορούς αλλά δεν έβρισκα πάντα παρτενέρ. Τότε μπήκε στη ζωή μου και όλα έβγαλαν νόημα».

Από την ημέρα που γνωρίστηκαν είναι αχώριστοι και όπως εξομολογείται η γυναίκα «είναι ένας άντρας που πάντα ήθελα στη ζωή μου».

Η Moraes ανακάλυψε ότι ήταν «έγκυος» και έτσι παντρεύτηκε την κούκλα.

«Είναι αλήθεια, ο Marcelo με άφησε έγκυο. Δεν πρόσεχε και δεν χρησιμοποίησε προφυλακτικό. Με άφησε έγκυο. Έκανα το τεστ – ήταν θετικό. Δεν μπορούσα να το πιστέψω», σημείωσε.

Όσο για τον γάμο τους; «Ήταν μια υπέροχη μέρα για μένα, πολύ σημαντική, πολύ συγκινητική. Έβρεχε πολύ, αλλά ήταν υπέροχα. Είχε 250 καλεσμένους και μετά πήγαμε σε ένα παραλιακό σπίτι στο Ρίο ντε Τζανέιρο για εβδομαδιαίο μήνα του μέλιτος», σημείωσε.