Τετάρτη 29.01.2020
  • Αρχική
  • News
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • N. Ρωμανός: Ο κόσμος θέλει να ακούσει πως θα φτιάξει η καθημερινότητά του

N. Ρωμανός: Ο κόσμος θέλει να ακούσει πως θα φτιάξει η καθημερινότητά του

Για την ανάγκη των πολιτών να ακούσουν πως η Νέα Δημοκρατία θα καταφέρει να αλλάξει την καθημερινότητά τους, μίλησε σήμερα ο αναπληρωτής εκπρόσωπους Τύπου της  Πειραιώς Νίκος Ρωμανός.

Ο κύριος Ρωμανός, μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, αναφέρθηκε συγκεκριμένα στην παιδεία και τις επιτακτικές αλλαγές, που παρουσίασε πρόσφατα ο Κυριάκος  Μητσοτάκης στους πανεπιστημιακούς. Τόνισε πως η κατάργηση του Ασύλου είναι μια δέσμευση της Νέας Δημοκρατίας που θα υλοποιηθεί  μέσα στο πρώτο τρίμηνο της διακυβέρνησής της.

Κατέστησε απαραίτητη την αυτονομία των δημόσιων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων κι εξήγησε πόσο σημαντικό είναι τα δίδακτρα των  μεταπτυχιακών να ορίζονται από τα ίδια, όπως και ο αριθμός των εισαχθέντων.

Αναφορικά με τις εκλογές, ο αν. εκπρόσωπος Τύπου είπε πως όποτε κι αν γίνουν αυτές θα αποτελέσουν την ευκαιρία, ώστε ο κόσμος να κρίνει όσα πράττει αλλά και όσα λέει η σημερινή κυβέρνηση.

Πολιτική, Νέα Δημοκρατία, Παιδεία, Νίκος Ρωμανός

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.