Τρίτη 26.05.2020

Ο Κατρούγκαλος «αδειάζει» τον Καμμένο για το Plan B

Το Μέγαρο Μαξίμου αντιδρά στις δηλώσεις του Πάνου Καμμένου σχετικά με το plan B στη συμφωνία των Πρεσπών για το Σκοπιανό.

Η πρώτη επίσημη αντίδραση ανήκει στον αναπληρωτή υπουργό Εξωτερικών Γιώργος Κατρούγκαλος ο οποίος «άδειασε» τον υπουργό Αμυνας. Μιλώντας στο news247 όταν ερωτήθηκε για το εναλλακτικό σχέδιο Καμμένου επισήμανε με νόημα: «Μέχρι στιγμής οι προτάσεις του κ. Καμμένου δεν έχουν τεθεί στο υπουργικό συμβούλιο και σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αποτελέσουν εναλλακτικό σχέδιο της συμφωνίας των Πρεσπών».

Αντίδραση της ΝΔ

Ο Τομεάρχης Εξωτερικών της η ΝΔ εξαπέλυσε επίθεση στον Πάνο Καμμένο κάνοντας λόγο για πολιτική και διπλωματική σχιζοφρένεια της Κυβέρνησης.

 «Η πολιτική και διπλωματική σχιζοφρένεια της Κυβέρνησης στο θέμα των Σκοπίων, όχι μόνο συνεχίζεται, αλλά τώρα εξάγεται και διεθνώς.

Ο υπουργός Άμυνας κ. Πάνος Καμμένος, προεξοφλώντας την απόρριψη από τα Σκόπια της συμφωνίας που ο ίδιος συνυπέγραψε, εισηγήθηκε στις Η.Π.Α. μια… δική του βαλκανική πολιτική, παριστάνοντας τον υπουργό των Εξωτερικών και αδιαφορώντας πλήρως για τις θέσεις του κ. Κοτζιά. Αναμένουμε με ενδιαφέρον να ακούσουμε αν όσα είπε ο υπουργός Άμυνας στην Ουάσιγκτον βρίσκουν σύμφωνο τον ευρισκόμενο στην Ελούντα κ. Τσίπρα.

Όσο για τον κ. Καμμένο, αντί να διαφωνεί θεωρητικά με τη συμφωνία των Πρεσπών, ας πράξει το αυτονόητο για να μην δημιουργηθούν άλλα τετελεσμένα. Να αποσύρει άμεσα την εμπιστοσύνη του στην Κυβέρνηση».

Ελλάδα, Πολιτική, Καμμένος

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.