Παρασκευή 29.05.2020
  • Αρχική
  • News
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • Βρετανία: Διεκόπη η συνεδρίαση της Βουλής των Κοινοτήτων γιατί έσταζε νερό η οροφή

Βρετανία: Διεκόπη η συνεδρίαση της Βουλής των Κοινοτήτων γιατί έσταζε νερό η οροφή

Διεκόπη ξανά η συνεδρίαση της Βουλής των Κοινοτήτων στη Βρετανία.. αυτή τη φορά επειδή έσταζε η οροφή και πλημμύρισε η αίθουσα.

Οι βουλευτές αναγκάστηκαν να διακόψουν τη συζήτηση. Το νερό που έτρεχε στο πίσω μέρος του θαλάμου έκανε μούσκεμα δεκάδες έδρανα

Ο αναπληρωτής ομιλητής της κοινοβουλευτικής επιτροπής Λίντσεϊ Χόυλανέστειλε τη συνεδρίαση του Σώματος, καθώς πραγματοποιούνται εργασίες για τη διαρροή του νερού.

Οι αρχές της Βουλής των Κοινοτήτων δήλωσαν: «Γνωρίζουμε για τη διαρροή νερού και λαμβάνουμε επειγόντως μέτρα για να το επιδιορθώσουμε».

Πριν από λίγες ημέρες η εισβολή ημίγυμνων διαδηλωτών στην αίθουσα του Κοινοβουλίου είχε διακόψει τη συνεδρίαση. Ενώ οι βουλευτές είχαν ξεκινήσει άλλη μια ημέρα συζητήσεων για το πώς ή ακόμη και το αν η χώρα θα πρέπει να αποχωρήσει από την Ευρωπαϊκή Ένωση, περί τους 10 διαδηλωτές γδύθηκαν, κατεβάζοντας τα παντελόνια τους κι έχοντας ζωγραφίσει στους γλουτούς τους συνθήματα όπως: «Κλιματική Δικαιοσύνη τώρα».

κόσμος, Ελλάδα, Μεγάλη Βρετανία

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.