Παρασκευή 21.02.2020
  • Αρχική
  • News
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • Brexit: Συντριπτική ήττα για την Μέι - Απορρίφθηκε η αναθεωρημένη συμφωνία

Brexit: Συντριπτική ήττα για την Μέι - Απορρίφθηκε η αναθεωρημένη συμφωνία

Με ψήφους 391 κατά και 242 υπέρ η Βουλή των Κοινοτήτων απέρριψε την τροποποιημένη συμφωνία του Brexit που παρουσίασε η πρωθυπουργός Τερέζα Μέι.

Η πρωθυπουργός Μέι επιβεβαίωσε ότι πλέον οι βουλευτές θα ψηφίσουν αύριο επί του άτακτου Brexit, χωρίς από την πλευρά της να θέτει ζήτημα κομματικής πειθαρχίας.

Αν αυτό απορριφθεί, όπως ευρέως αναμένεται, τότε οι βουλευτές θα κληθούν την Πέμπτη να ψηφίσουν επί πρότασης παράτασης της διαδικασίας εξόδου από την ΕΕ υπό το Άρθρο 50 της Συνθήκης της Λισαβόνας.

Νωρίτερα, η Μέι είχε προειδοποιήσει ότι αν χαθεί αυτή η ψηφοφορία “θα χαθεί η ευκαιρία για το Brexit”

«Ο κίνδυνος για όσους από εμάς θέλουμε να ανταποκριθούμε με επιτυχία, να έχουμε πίστη στον βρετανικό λαό και να ανταποκριθούμε στην ψήφο του για το Brexit, είναι ότι εάν αυτή η συμφωνία δεν περάσει σήμερα, εάν καταψηφιστεί αυτή η συμφωνία, τότε το Brexit θα μπορούσε να χαθεί», σημείωσε η Βρετανίδα πρωθυπουργός ενώπιον του κοινοβουλίου.

κόσμος, Ελλάδα, Υγεία

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.