Τετάρτη 15.07.2020
  • Αρχική
  • News
  • ΕΛΛΑΣ
  • Παρέμβαση Αρείου Πάγου μετά τις καταγγελίες ΚΚΕ για τηλεφωνικές συνακροάσεις

Παρέμβαση Αρείου Πάγου μετά τις καταγγελίες ΚΚΕ για τηλεφωνικές συνακροάσεις

Έπειτα από τις νέες καταγγελίες του ΚΚΕ για τηλεφωνικές συνακροάσεις η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου, διαβίβασε δημοσιεύματα του Τύπου στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών και ζήτησε να ενταχθούν στην παλαιότερη δικογραφία του 2016.

Η Ξ. Δημητρίου ζήτησε να γίνουν άμεσα ενέργειες και να ενημερωθεί γι’ αυτές και ειδικά για την αναφορά του ΚΚΕ περί καθυστερήσεων στην πρώτη έρευνα που ξεκίνησε μετά τις πρώτες καταγγελίες του 2016.

Υπενθυμίζεται ότι από το 2016 εκκρεμεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών δικογραφία για συνακροάσεις που καταγγέλθηκαν από το ΚΚΕ ότι έγιναν το 2016. Στην εκκρεμεί αυτή δικογραφία περιλαμβάνεται και η σχετική επερώτηση του κόμματος του Περισσού στη Βουλή.

Η νέα καταγγελία αναφέρει:

«Το ΚΚΕ καταγγέλλει το σημερινό νέο κρούσμα τηλεφωνικών συνακροάσεων, στο τηλεφωνικό κέντρο της έδρας της ΚΕ, με τρίτους, μεταξύ των οποίων και το τηλεφωνικό κέντρο άλλου κόμματος.

Προκαλεί τεράστια ερωτηματικά το γεγονός ότι δύο και πλέον χρόνια, μετά το πρώτο κρούσμα, οι αρμόδιες αρχές κωλυσιεργούν απαράδεκτα να καταλήξουν σε πόρισμα.

Η Κυβέρνηση και οι αρμόδιες αρχές έχουν τεράστιες ευθύνες γι’ αυτή την απαράδεκτη καθυστέρηση αποκάλυψης των υπαίτιων, με αποτέλεσμα τα κρούσματα των τηλεφωνικών συνακροάσεων να συνεχίζονται».

Ελλάδα, Πολιτική, ΚΚΕ, Άρειος Πάγος

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.