Σάββατο 11.07.2020
  • Αρχική
  • News
  • ΕΛΛΑΣ
  • Ξεσπά μέσα από τη φυλακή ο ηθοποιός που κατηγορείται για τον βιασμό ταξιτζή - Έχω κάνει αίτηση αποφυλάκισης

Ξεσπά μέσα από τη φυλακή ο ηθοποιός που κατηγορείται για τον βιασμό ταξιτζή - Έχω κάνει αίτηση αποφυλάκισης

Μιλώντας μέσα από την φυλακή στην εκπομπή «Μαζί σου» του ΣΚΑΪ, ο ηθοποιός που κατηγορείται για τον βιασμό οδηγού ταξί, είπε ότι καταρρέουν οι κατηγορίες του ταξιτζή.

«Έχω κάνει αίτηση αποφυλάκισης, εκεί είναι το θέμα από νομικής άποψης. Κατά τα άλλα, δεν είναι ωραία η κατάσταση, ούτε για μένα ούτε για την οικογένειά μου. Στην ουσία η κατηγορία μου βασίζεται σε δύο σκέλη: Ότι του έριξα κάτι στον καφέ του κι ότι ασέλγησα στο μισάωρο που ήταν αναίσθητος. Ό,τι του φανεί του λολοστεφανή… Το στοιχείο που έχει βγει από την ίδια την εταιρία, που εργαζόταν, δεν εργάζεται πλέον εκεί και ουσιαστικά το επαληθεύει είναι το εξής:

Όπως είπα και στην ανακρίτρια, ξεκινήσαμε για μία ηλίθια βόλτα και στο πεντάλεπτο-δεκάλεπτο τον έχασα από τα μάτια μου. Για μισή ώρα, 32 λεπτά δεν ήμασταν μαζί. Προκύπτει από το στίγμα των κινητών. Καταρρέει ο ισχυρισμός του σε μεγάλο βαθμό. Ειμαι ένα μήνα μέσα και κάποιες μέρες.

Γιατί να είμαι μια ώρα μέσα αν δεν έχω κάνει κάτι; Θα είμαι μέσα μια βδομάδα ή πέντε χρόνια ακόμα; Αυτό είναι το ψυχοφθόρο. Θα έχει ένα τέλος αυτό κάποια στιγμή; Και πώς γίνεται να κατηγορείς κάποιον; Λες ότι κατηγορώ κάποιον και πάει φυλακή; Ζητάω, αν ο νόμος προβλέπει ότι ο βιαστής πρέπει να βγει στη δημοσιότητα, να βγει. Αλλά να σιγουρευτούμε παιδιά. Θα βγουν μετά αυτοί για δυσφήμιση;».

 

Στην συνέχεια πρόσθεσε: «Βίασαν την φοιτήτρια και δεν έχουμε δει πουθενά ποιοι είναι! Δεν λέω επειδή δημοσιοποίησαν εμένα, αλλά ποιο είναι το κριτήριο; Γιατί εγώ κι όχι αυτοί; Μέσα στη φυλακή γελάνε από σωφρονιστικούς, μέχρι αστυνομικούς και συγκρατούμενούς μου. Δεν ξέρω τι θα γίνει, αλλά γενικά πάει αργά…  Ακόμα κι αν εγκριθεί το αίτημά μου για αποφυλάκιση, έχουμε άργητα. Δεν θα είμαι τα Χριστούγεννα στο σπίτι μου…».

Ελλάδα

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.