Πέμπτη 28.05.2020
  • Αρχική
  • News
  • ΕΛΛΑΣ
  • Απεβίωσε αιφνιδίως ο Δημήτρης Παρράς, στενός συνεργάτης του Νότη Μηταράκη

Απεβίωσε αιφνιδίως ο Δημήτρης Παρράς, στενός συνεργάτης του Νότη Μηταράκη

Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή το μεσημέρι σε ηλικία 46 ετών, από ανακοπή καρδιάς, ο Δημήτρης Παρράς, από τους πιο στενούς συνεργάτες του Νότη Μηταράκη και πολύ αγαπητός στον κόσμο της Νέας Δημοκρατίας. Ο βουλευτής Χίου της ΝΔ είναι σύμφωνα με πληροφορίες από ανθρώπους του περιβάλλοντός του συγκλονισμένος από την απώλεια του φίλου και συνεργάτη του.

 Ο Παρράς γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ηλιούπολη, με καταγωγή από την Αιτωλοκαρνανία και τη Φωκίδα. Ήταν παντρεμένος με την οικονομική αναλύτρια Αγγελική Χατζημηνά και έχουν μαζί έναν ανήλικο γιο.

Σπούδασε στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης γαλλική φιλολογίας, ενώ παράλληλα ολοκλήρωσε τις σπουδές του πάνω σε θέματα Τηλεπικοινωνιών και Εφαρμογών στους Η/Υ και δούλεψε για πολλά χρόνια στον ιδιωτικό τομέα σε διάφορες θέσεις, με κύριο αντικείμενο το web μάρκετινγκ και την πολιτική επικοινωνία.

Διετέλεσε ειδικός γραμματέας στο Δήμο Ηλιούπολης από το 2006 έως το 2010, ενώ έχει ασχοληθεί πολλά χρόνια ενεργά με τα κομματικά δρώμενα, αρχικά ως τομεάρχης Οργανωτικού στην Α' και Β' Αθηνών της ΝΔ και αργότερα ως διευθυντής του ιδιαίτερου γραφείου του Υφυπουργού Ανάπτυξης Νότη Μηταράκη.

Πηγή: parapolitika.gr

Ελλάδα, Πολιτική, Νέα Δημοκρατία, Νότης Μηταράκης, Χίος

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.