Τετάρτη 22.01.2020

Παραίτηση δύο αντιδημάρχων του δήμου Μαραθώνα

Δύο αντιδήμαρχοι ανακοίνωσαν πως παραιτούνται από τον Δήμο Μαραθώνα, μετά την καταστροφικής πυρκαγιάς που στοίχισε την ζωή σε τουλάχιστον 88 ανθρώπους. 

Η αντιδήμαρχος αρμόδια για θέματα πολιτισμού και παιδείας, Δήμητρα Λαμπαρού, δήλωσε το πρωί στον ΣΚΑΪ πως εγκαταλείπει την θέση της, εκφράζοντας ντροπή για «όσους βρίσκονται σε θέσεις ευθύνης αλλά δεν την πήραν ποτέ».

Επίσης η κ. Λαμπαρού  κατηγόρησε τον Δήμαρχο Μαραθώνα, Ηλία Ψινάκη,  για απρέπεια και αλαζονεία, σημειώνοντας πως δεν παρέστη καν στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο το οποίο είχε συγκαλέσει.

Στη συνέχεια ακολούθησε η παραίτηση του αντιδημάρχου ανάπτυξης και έργων Βασίλη Τσουπρά, ο οποίος έγραψε στο Facebook ότι αποχωρεί καθότι έχει «συνείδηση» ότι «υπάρχει περίπτωση να μπορούσε κάποιος να τα καταφέρει καλύτερα» από αυτόν στην διαχείριση της κρίσης.

«Τη Δευτέρα το πρωί θα καταθέσω με επίσημο έγγραφο στο Δήμο την ολοκληρωτική παραίτησή μου», σημείωσε ο κ. Τσουπράς, προσθέτοντας πως από την πρώτη στιγμή προσπάθησε να κάνει το καλύτερο δυνατό για την αντιμετώπιση της πυρκαγιάς.


Ελλάδα

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.