Σάββατο 06.06.2020
  • Αρχική
  • News
  • ΕΛΛΑΣ
  • Συγκλονίζει η επιστολή της μητέρας που έχασε άντρα και παιδιά - "Φοβάμαι μανούλα, αλλά εσύ μην έρθεις"

Συγκλονίζει η επιστολή της μητέρας που έχασε άντρα και παιδιά - "Φοβάμαι μανούλα, αλλά εσύ μην έρθεις"

Συγκλονίζει η επιστολή της μητέρας της οικογένειας Φύτρου, που έχασε άντρα και δύο παιδιά.

Η οικογένεια Φύτρου ξεκληρίστηκε στη φονική πυρκαγιά στο Μάτι, όταν η 13χρονη Εβίτα Φύτρου πήδηξε από ύψος 15 μέτρων για να σωθεί από την πύρινη κόλαση, ενώ ο 54χρονος πατέρας, Γρηγόρης και ο 11χρονος γιος της οικογένειας, Ανδρέας κάηκαν ζωντανοί.

Παρατίθεται απόσπασμα από την συγκινητική επιστολή: 

«Προσπαθώ να μοιάσω στην κορούλα μου, που ήταν πάντα μαχήτρια και κατάφερνε να το αποδεικνύει με κάθε τρόπο. Ξέρω ότι ο Γρηγόρης θα έκανε ό,τι καλύτερο για να σωθούν. Το ότι δεν τα κατάφερε ήταν απλά θέληση του Κυρίου. Ακούω στα αφτιά μου την γλυκά τρεμάμενη φωνούλα του Ανδρέα: "Φοβάμαι μανούλα, ανησυχώ πολύ, θα φανώ δυνατός, αλλά εσύ μην έρθεις μαμά. Θέλω να μην έρθεις, είναι όλα κλειστά, δεν θα τα καταφέρεις". Προσπάθησα να φτάσω κοντά τους, τέσσερις ώρες προσπαθούσα με κάθε τρόπο να πλησιάσω. Όταν εγκατέλειψα την προσπάθεια, σκεπτόμενη ότι θα ήταν καλύτερα να μην κινδυνεύσω κι εγώ, ώστε να μπορώ να βοηθήσω αν χρειαστεί. Δεν έχω λόγια. Όταν θα καταφέρω να αναγνωρίσω και τα αγόρια μου -γιατί ο κρατικός μηχανισμός και σε αυτό έχει χάσει τον μπούσουλα- θα σας πω με βεβαιότητα ότι έχασα τα πάντα. Να αγκαλιάζετε τα παιδιά σας κάθε μέρα». 

 
Ελλάδα

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.