Πέμπτη 04.06.2020
  • Αρχική
  • News
  • ΕΛΛΑΣ
  • Πολύ μεγάλη η συμπαράσταση από πολίτες και εθελοντές στους πυρόπληκτους

Πολύ μεγάλη η συμπαράσταση από πολίτες και εθελοντές στους πυρόπληκτους

Η συμπαράσταση του κόσμου στους πυρόπληκτους είναι συγκινητική. Πολλοί πολίτες έχουν σπεύσει από το πρωί στο δημαρχείο της Ραφήνας αλλά και στο ΚΕΕΛΠΝΟ στο Μαρούσι για να προσφέρει ο καθένας ό,τι μπορεί σε ρούχα, τρόφιμα και είδη ανάγκης.

Μαζί στο δύσκολο έργο είναι εθελοντές που εργάζονται ακατάπαυστα στην πρώτη γραμμή, γιατί βαθιά μέσα τους πιστεύουν στην κοινωνική προσφορά και στη βοήθεια προς τον συνάνθρωπο που ζει την τραγωδία του.

Εθελόντρια από το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού ήταν και στη Μάντρα τον περασμένο χειμώνα. Μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, είπε: "Είμαστε πάντα στην πρώτη γραμμή όταν και όπου χρειάζεται, είτε στη Μάντρα τον Νοέμβριο είτε εδώ τώρα. Αυτό εδώ δεν θυμίζει την καταστροφή στη Μάντρα, είναι εντελώς διαφορετικό. Ο κόσμος εκεί παρέμενε πανικόβλητος, εδώ υπάρχει άμεση ανταπόκριση του κόσμου. Εμείς προσπαθούμε να βοηθούμε όπου υπάρχει ανάγκη. Νιώθουμε μέσα μας και θέλουμε να προσφέρουμε όπου μπορούμε και όπως μπορούμε. Η κοινωνική προσφορά είναι στις αξίες μας".

Ελλάδα

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.