Πέμπτη 12.12.2019
  • Αρχική
  • News
  • ΕΛΛΑΣ
  • Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για την κακοποίηση των ανήλικων στη Λέρο

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για την κακοποίηση των ανήλικων στη Λέρο

Αποτροπιασμό προκαλούν τα όσα αποκαλύπτονται σχετικά με την υπόθεση της κατ' εξακολούθηση σεξουαλικής κακοποίησης και βιασμού των δύο ανήλικων παιδιών, ενός οκτάχρονου και μιας 14χρονης από τους γονείς τους στη Λέρο. 

Από την έρευνα μάλιστα προέκυψε ότι θύματα κακοποίησης και βάναυσου ξυλοδαρμού είχαν πέσει και τα δύο μεγαλύτερα παιδιά της οικογένειας, 25 και 20 ετών αντίστοιχα. 

Το έγκλημα ήρθε στο φως όταν το 14χρονο κορίτσι μεταφέρθηκε με ακατάσχετη αιμορραγία στο Νοσοκομείο του νησιού και εξεταζόμενη από τον Παιδίατρο και Γυναικολόγο διαπιστώθηκε ότι είχε πέσει θύμα βιασμού. 

Το κορίτσι μιλώντας με ψυχολόγο και Κοινωνική Λειτουργό περιέγραψε το τι συνέβαινε όλα αυτά τα χρόνια στην περιοχή Πλάκα της Λέρου. 

Οι δυο γονείς συνελήφθησαν άμεσα και ο πατέρας αποκάλυψε τις κτηνώδεις πράξεις που έκαναν εις βάρος των παιδιών τους. 

Ο πατέρας ήταν μόνιμα μεθυσμένος και έτσι πολύ συχνά έδερνε τα παιδιά του.

Σημειώνεται ότι την επιμέλεια των παιδιών θα αναλάβει η θεία τους, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, ερευνάται το ποιοι γνώριζαν για το τι συνέβαινε στο σπίτι όλον αυτόν τον καιρό και δεν μιλούσαν. 

Ελλάδα

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.