Τρίτη 10.12.2019
  • Αρχική
  • News
  • ΕΛΛΑΣ
  • Ξανά από την αρχή η δίκη για το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο

Ξανά από την αρχή η δίκη για το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο

Μετά από ακροαματική διαδικασία που έχει διαρκέσει ήδη ενάμισι χρόνο η δίκη για το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο οδηγήθηκε σε αδιέξοδο και θα ξεκινήσει και πάλι από την αρχή, λόγω αποχής της προέδρου του Δικαστηρίου και ελλείψει αναπληρώσεώς της από άλλο δικαστικό λειτουργό.

Η εκδίκαση της υπόθεσης που αφορούσε σε δανειοδοτήσεις του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου επί διοικήσεως Άγγελου Φιλιππίδη ορίστηκε να ξεκινήσει εκ νέου με άλλη δικαστική σύνθεση τον προσεχή Δεκέμβριο και συγκεκριμένα στις 3 Δεκεμβρίου. 

 

Η πρόεδρος της δίκης Μαρία Κουτέρη, κατά της οποίας είχε ήδη υποβληθεί αίτημα εξαίρεσης, υπέβαλε μόνη της δήλωση αποχής η οποία και έγινε δεκτή με αποτέλεσμα η δίκη να αναβληθεί καθώς λόγω ελλείψεων σε δικαστές δεν είχε οριστεί αναπληρωτής σε αυτή τη δίκη όπως και σε πολλές άλλες που διαρκούν για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Η ακροαματική διαδικασία για τη δίκη του Τ.Τ που έχει διαρκέσει ενάμισυ χρόνο είχε αναλωθεί σε διαδικαστικά θέματα κατά κύριο λόγο και δεν είχε ολοκληρωθεί ούτε η εξέταση του πρώτου μάρτυρα.


Πηγή skai.gr

Ελλάδα, Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.