Τετάρτη 29.01.2020
  • Αρχική
  • News
  • ΕΛΛΑΣ
  • Μητέρα Κούκλατζη σε Κουβέλη: Αν ήταν δικό σας παιδί τι προσπάθειες περισσότερες θα κάνατε;

Μητέρα Κούκλατζη σε Κουβέλη: Αν ήταν δικό σας παιδί τι προσπάθειες περισσότερες θα κάνατε;

Η μητέρα του λοχία ΕΠΟΠ Δημήτρη Κούκλατζη ρώτησε τον αναπληρωτή υπουργό Άμυνας Φώτη Κουβέλη, «αν ήταν δικό σας παιδί κύριε υπουργέ τι προσπάθειες περισσότερες θα κάνατε;», χωρίς, ωστόσο, να παίρνει κάποια απάντηση.

Στη συνάντηση που είχαν στη λέσχη αξιωματικών της Ορεστιάδας ο Φώτης Κουβέλης είπε στη μητέρα του φυλακισμένου για 13η ημέρα λοχία ότι «είναι συστηματική και επίμονη η προσπάθεια που καταβάλουμε». 

«Αντιλαμβάνομαι ότι πονάτε, όλοι πονάμε. Η διαβεβαίωση μας προς εσάς είναι ότι κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν και να είστε βέβαιοι ότι το κάνουμε επίμονα και συστηματικά» είπε επίσης ο κ. Κουβέλης.


Ωστόσο ο θείος του Δημήτρη Κούκλατζη μιλώντας στον ΑΝΤ1 νωρίτερα είπε ότι οι συγγενείς των δύο στρατιωτικών τους προετοιμάζουν για το ενδεχόμενο να διαρκέσει για καιρό η υπόθεση της κράτησής τους.

Ο ίδιος αποκάλυψε ότι για πρώτη φορά από την ημέρα της σύλληψής τους, οι δύο στρατιωτικοί είχαν την ευκαιρία τη Δευτέρα να δουν τους γονείς τους και να έχουν σωματική επαφή μαζί τους, αφού η χθεσινή τους συνάντηση έγινε χωρίς το διαχωριστικό τζάμι που προβλέπουν οι κανονισμοί.

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.