Τρίτη 10.12.2019
  • Αρχική
  • News
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Μιχαηλίδου: Οριζόντιο το επίδομα των 2000 ευρώ για κάθε γέννα από το 2020

Μιχαηλίδου: Οριζόντιο το επίδομα των 2000 ευρώ για κάθε γέννα από το 2020

Φέτος πήραν το voucher 27.000 περισσότεροι πολίτες, και από του χρόνου θα φροντίσουμε να μην μείνει κανένα παιδί απέξω, επισήμανε η υφυπουργός Εργασίας Δόμνα Μιχαηλίδου μιλώντας στο «Καλημέρα» με τον Γιώργο Αυτιά στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ .

Μέσα στην εβδομάδα ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα των vouchers, όλοι οι αιτούντες για πρώτη χρονιά πήραν κάποιο voucher, είπε η υφυπουργός και ανέφερε ότι φέτος η ηγεσία του υπουργείου «κληρονόμησε» μια κατάσταση από την προηγούμενη κυβέρνηση, όμως από του χρόνου «θα φροντίσουμε να μην μείνει κανένα παιδί απέξω».

Παράλληλα η κυρία Μιχαηλίδου διευκρίνισε ότι το επίδομα των 2.000 ευρώ για κάθε γέννα από την 1/1/2020 θα είναι οριζόντιο και θα αφορά τους πάντες.

«Τελευταία έχουν γίνει κάποιες παρανοήσεις επ΄ αυτού. Οριζόντιο. 2.000 ευρώ για κάθε παιδί. Για κάθε γέννα. 2.000 ευρώπροϋπολογίζεται από 1/1/2020. Κοιτάξτε. Όλοι παίρνουν τα δύο χιλιάρικα. Διότι τα πρώτα έξοδα της γέννας για πάρα πολλά ζευγάρια είναι ένας ανασχετικός παράγοντας έτσι ώστε να κάνουν παιδί. 2.000 ευρώ βοηθάνε σε αυτή την κατεύθυνση. Επεξεργαζόμαστε να δούμε αν θα βάλουμε κάποιο ταβάνι για πάρα πολύ υψηλά εισοδήματα», είπε χαρακτηριστικά.

meaculpa

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.