Δευτέρα 16.12.2019

Σε εξέλιξη και χωρίς κάμερες το υπουργικό συμβούλιο

Σε εξέλιξη βρίσκεται το πρώτο υπουργικό Συμβούλιο, που συνεδριάζει στο Μέγαρο Μαξίμου υπό τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και δεν μεταδίδεται από τη δημόσια τηλεόραση.

Το υπουργικό ξεκίνησε με εισήγηση του Κυριάκου Μητσοτάκη για τους κεντρικούς στόχους της κυβέρνησης για το αμέσως διάστημα.

Στην συνέχεια, ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος θα παρουσιάσει το διυπουργικό νομοσχέδιο για την αποκατάσταση της ομαλής διακυβέρνησης των Δήμων και των Περιφερειών λόγω της ακυβερνησίας που απειλεί να προκαλέσει στην αυτοδιοίκηση η απλή αναλογική.

Αμέσως μετά ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταικούρας θα ενημερώσει το υπουργικό συμβούλιο για τις λεπτομέρειες του πρώτου Φορολογικού Νομοσχεδίου που θα κατατεθεί απόψε και μεταξύ άλλων θα περιλαμβάνει τη μείωση ΕΝΦΙΑ και τη βελτίωση της ρύθμισης των 120 δόσεων.

Το υπουργικό συμβούλιο θα ενημερώσει και ο αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης για τις εξελίξεις στο θέμα του Brexit.

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.