Τετάρτη 11.12.2019
  • Αρχική
  • News
  • ΕΛΛΑΣ
  • Έγκλημα στο Περιστέρι: Θέμα χρόνου ο εντοπισμός του δράστη

Έγκλημα στο Περιστέρι: Θέμα χρόνου ο εντοπισμός του δράστη

«Πολύ κοντά» στην ταυτοποίηση του δολοφόνου στην καφετέρια που ανήκει σε γνωστό ηθοποιό στο Περιστέρι βρίσκεται η Αστυνομία.

Στα χέρια των αστυνομικών βρίσκεται υλικό από κάμερες ασφαλείας στο οποίο έχει καταγραφεί ο δράστης της εν ψυχρώ δολοφονίας που έγινε μπροστά στα μάτια δεκάδων θαμώνων του καταστήματος.

Το θύμα όπως διαπιστώθηκε είναι αλλοδαπός (όχι όμως από την Αλβανία, όπως είχε αρχικά κυκλοφορήσει ως φήμη) και καθόταν ήδη στην καφετέρια όταν έφθασε στο κατάστημα και ο μετέπειτα δολοφόνος. Ο δράστης αρχικά έδωσε την παραγγελία του στη σερβιτόρα και ελάχιστα λεπτά αργότερα ακούστηκε να έχει έναν έντονο διάλογο με το θύμα. «Φέρε να πληρώσω τώρα», γύρισε και είπε στην εμβρόντητη υπάλληλο. Μέσα σε ελάχιστο χρόνο, ο δολοφόνος έβγαλε ένα εννιάρι πιστόλι και πυροβόλησε τρεις φορές το θύμα του. Μάλιστα, ήταν σε τέτοια έξαλλη κατάσταση που του έπεσε ο γεμιστήρας του πιστολιού και τότε άρχισε να χτυπά τον τραυματισμένο βαριά στόχο του με το όπλο στο κεφάλι! Μάλιστα, οι έντρομοι θαμώνες που είχαν δει αυτή την αγριότητα να εξελίσσεται μπροστά τους άκουσαν τον δολοφόνο να λέει στο θύμα του: «Πάρτα ρε π....»
Ο δράστης αιφνιδίασε το θύμα σε τέτοιο βαθμό που εκείνος δεν πρόλαβε καν να σηκωθεί από την καρέκλα του και έπεσε μπρούμυτα στο τραπέζι μπροστά του, αιμόφυρτος.

Ο γεμιστήρας του όπλου βρέθηκε κάτω από το τραπέζι και εξετάζεται στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της Αστυνομίας, απ΄όπου αναμένονται σημαντικά στοιχεία DNA. Ο δράστης σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει συγκεντρώσει η ΕΛΑΣ φέρεται να έχει απομακρυνθεί από το μαγαζί με τα πόδια, προς άγνωστη κατεύθυνση.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των αστυνομικών που προκύπτουν από τις περιγραφές των αυτοπτών μαρτύρων κίνητρο του φόνου πρέπει να είναι προσωπικές διαφορές ανάμεσα σε δράστη και θύμα. Αλλωστε ο δολοφόνος έφερε μεν όπλο, ωστόσο δεν πήγε στην καφετέρια με αποκλειστικό σκοπό να σκοτώσει αφού σε μια τέτοια περίπτωση θα είχε φροντίσει να καλύψει τα χαρακτηριστικά του και θα πήγαινε, θα χτυπούσε και θα έφευγε. Αυτός κάθισε, παρήγγειλε, τσακώθηκε και γύρισε για να σκοτώσει.

meaculpa

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.