Κυριακή 08.12.2019

Βρέθηκε ο 72χρονος που είχε χαθεί στην Ευρυτανία

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια ενός 72χρονου στην περιοχή της Άμπλιανης Ευρυτανίας. Ο ηλικιωμένος αγνοούνταν από το μεσημέρι της Δευτέρας όταν είχε ανέβει στο βουνό για να μαζέψει τσάι. Έκτοτε δεν είχε δώσει σημάδια ζωής και οι δικοί του ανησύχησαν κινητοποιώντας τις αρχές.

Το πρωί της Τρίτης, 23 Ιουλίου, ομάδα τριών ατόμων από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Καρπενησίου έφθασε στο σημείο και ξεκίνησε έρευνες για τον εντοπισμό του, ενώ συνέδραμε και η Αστυνομία Καρπενησίου. Επιπλέον, κλήθηκε και η 7η ΕΜΑΚ από τη Λαμία με τον ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο της ώστε να συμμετάσχει στις αναζητήσεις.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες του LamiaNOW μετά από αρκετές ώρες ερευνών, το μεσημέρι της Τρίτης ο 72χρονος βρέθηκε ζωντανός. Tον άνδρα εντόπισαν σε βαθιά χαράδρα αστυνομικοί της Α’ ΟΠΚΕ του Τμήματος Ασφαλείας Καρπενησίου.

Με βάση τα πρώτα στοιχεία από το ρεπορτάζ, είχε σπάσει το πόδι του και δεν μπορούσε να μετακινηθεί, με αποτέλεσμα να μείνει το βράδυ στο βουνό. Ο αγνοούμενος είναι βοσκός και γνωρίζει καλά την περιοχή, ωστόσο το γεγονός ότι δεν έδωσε σημεία ζωής κινητοποίησε τους δικούς του και τις αρχές.

Η περιπέτειά του πήρε τέλος μετά την συντονισμένη ενέργεια των αρχών και οι πυροσβέστες από το Καρπενήσι τον μετέφεραν στο Νοσοκομείο Καρπενησίου.

meaculpa

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.