Δευτέρα 24.02.2020
  • Αρχική
  • News
  • Pop
  • Τι απάντησε ο Μητσοτάκης όταν ερωτήθηκε για το αν θα δει την ταινία του Γαβρά

Τι απάντησε ο Μητσοτάκης όταν ερωτήθηκε για το αν θα δει την ταινία του Γαβρά

O πρωθυπουργός ερωτήθηκε, στη διάρκεια της συνέντευξης του στη ΔΕΘ, για το αν σχεδιάζει να δει τη νέα ταινία του Κώστα Γαβρά “Adults in the Room”.

«Θα δω την ταινία. Σίγουρα θα έχει κάποιο ενδιαφέρον αν και η εντύπωσή μου είναι ότι είναι κάπως μονομερής», απάντησε, σημειώνοντας πάντως ότι θέλει να δει αν θα εμφανιστούν οι κ.κ. Καμμένος και Πετσίτης, όπως και άλλες προσωπικότητες που μας απασχόλησαν εκείνη την περίοδο. Πρόσθεσε ότι θα συμβούλευε όσους αποφασίσουν να την δουν να διαβάσουν και κάποια βιβλία «που βγήκαν αυτό το καλοκαίρι και αποτυπώνουν τα λάθη εκείνης της περιόδου».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν έχασε την ευκαιρία να ασκήσει σφοδρή κριτική στην αξιωματική αντιπολίτευση για την περίοδο εκείνη, μιλώντας και για "κωλοτούμπα".

«Οι πολίτες έχουν πλέον μία ξεκάθαρη εικόνα. Αν και έχει περάσει μία τετραετία, το τραύμα για πολλές επιχειρήσεις και όλους εκείνους που έχασαν τη δουλειά τους είναι ανοιχτό». Τέλος, έκανε λόγο για το διασυρμό της χώρας από την «υπερήφανη» διαπραγμάτευση, «για το βαθμό αλαζονείας και ασχετοσύνης της κυβέρνησης που οδήγησε τη χώρα στο χείλος της καταστροφής».
Και κλείνοντας είπε πως θέλει να δει αν στην ταινία του κ. Γαβρά θα υπάρχουν ο Καμμένος και ο Πετσίτης.

meaculpa

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.