Παρασκευή 21.02.2020

Εκτακτη σύσκεψη στο ΥΠΕΝ για την πετρελαϊκή κρίση

Η κρίση στον Περσικό κόλπο και ηπιθανή άνοδος στις τιμές της βενζίνης και των άλλων καυσίμων έχει θέσει σε επιφυλακή το κυβερνητικό επιτελείο.

Παρότι οι εμπλεκόμενοι φορείς συστήνουν ψυχραιμία στους πολίτες, το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας (ΥΠΕΝ) προετοιμάζεται για όλα τα σενάρια, που προβλέπουν σημαντικές αυξήσεις στη βενζίνη και στο πετρέλαιο κίνησης.

Για τον λόγο αυτό, από το ΥΠΕΝ συγκαλείται σήμερα, στις 15:00, έκτακτη σύσκεψη με θέμα τις εξελίξεις στη διεθνή αγορά πετρελαίου και τις επιπτώσεις στην εγχώρια αγορά, που θα πραγματοποιηθεί υπό την προεδρία του υφυπουργού Ενέργειας κ. Γεράσιμου Θωμά.

Στη σύσκεψη, όπως ανακοινώθηκε, θα συμμετάσχουν επίσης ο Υφυπουργός Ανάπτυξης κ. Νίκος Παπαθανάσης, η Γενική Διευθύντρια Ενέργειας και Ορυκτών Πόρων κυρία Αλεξάνδρα Σδούκου καθώς και εκπρόσωποι των εταιρειών διύλισης, του Συνδέσμου Εταιρειών Εμπορίας Πετρελαιοειδών Ελλάδος (ΣΕΕΠΕ) και των βενζινοπωλών.

Meaculpa

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.