Δευτέρα 25.05.2020
  • Αρχική
  • News
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • Τζόνσον: Δεν με πτοεί τίποτα από όσα μπορούν να λάβουν χώρα στο Κοινοβούλιο

Τζόνσον: Δεν με πτοεί τίποτα από όσα μπορούν να λάβουν χώρα στο Κοινοβούλιο

Ο Μπόρις Τζόνσον δήλωσε ότι επιθυμεί μια συμφωνία για το Brexit στις 18 Οκτωβρίου και συνέχισε λέγοντας πως δεν πτοείται από τις απόπειρες του Κοινοβουλίου να παρεμποδιστεί μια έξοδος της Βρετανίας από την ΕΕ χωρίς συμφωνία.

 «Δεν με πτοεί τίποτα από όσα μπορούν να λάβουν χώρα στο Κοινοβούλιο», δήλωσε ο Βρετανός πρωθυπουργός. «Νομίζω ότι αυτό που θέλουν οι Βρετανοί είναι να φέρουμε εις πέρας μια συμφωνία και να προχωρήσουμε και να αποχωρήσουμε στις 31 Οκτωβρίου».

Μιλώντας έχοντας δίπλα του τον Ιρλανδό πρωθυπουργό Λίο Βαράντκαρ, ο Τζόνσον δήλωσε ότι κομίζει ιδέες προκειμένου να επιλυθεί το ζήτημα του λεγόμενου backstop, όπως ονομάζεται το δίκτυ ασφαλείας για τα ιρλανδικά σύνορα, αλλά ότι σήμερα δεν αναμένεται σημαντική πρόοδος σε αυτό.

«Εχω ένα μήνυμα που θέλω να σου μεταφέρω σήμερα, Λίο, ότι θέλω να βρω μια συμφωνία, θέλω να πετύχω μια συμφωνία», δήλωσε ο Τζόνσον. «Oπως εσύ, έχω εξετάσει προσεκτικά την περίπτωση μη συμφωνίας, έχω αξιολογήσει τις επιπτώσεις για τη χώρα μας και για τη δική σας».

 «Και ναι, φυσικά, μπορούμε να τα καταφέρουμε, το Ηνωμένο Βασίλειο θα μπορούσε σίγουρα να τα βγάλει πέρα αλλά να μην έχετε καμία αμφιβολία ότι αυτή η έκβαση θα ήταν μια αποτυχία πολιτικής ικανότητας για την οποία θα ήμασταν όλοι υπεύθυνοι», δήλωσε ο Τζόνσον.

«'Αρα, για χάρη των επιχειρήσεων, των αγροτών και των εκατομμυρίων ανθρώπων που βασίζονται σε εμάς να χρησιμοποιήσουμε τη φαντασία μας και τη δημιουργικότητα μας για να το πετύχουμε αυτό, 

meaculpa

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.